19 Ağustos 2010

Fenerbahçe Acıbadem'den Son Haberler

Filede Fener'in bugünkü programında takım menajerimiz Violet Duca konuktu ve güzel haberler, bilgiler edindik..

* İlk haber lig fikstürü ile ilgili. Lig fikstürü 6 Eylül tarihinde çekilecek. İlk maçımız 21 Kasımda oynacağız. Sonraki maçımızda 24 Kasım'da Bergamo ile. Bergamo'da ligdeki ilk maçı ertelenmiş ilk maçlarını bize karşı oynayacaklar.

* İkinci haberde takımımızın ne zaman çalışmalara başlayacağı ile ilgili. Takımımız milli takım oyuncularından (Naz,Eda,Seda,Nihan,İpek,Ergül,Fürst,Sokolova ve Skowronska) yoksun olarak sezonu ilk olarak 20 Eylül'de açacakmış. İlk çalışmalar Dereağzı'nda kondisyon antrenmanları ve ardından Kalamış'ta beach volley ile yapacağız.

* Takımımız milli takım oyuncuları dönene kadar 6-7 kişi çalışmak zorundalar. Bir çok turnuva davetleri alıyorlarmış ama katılıp katılmayacağımız belli değil Ze Roberto karar verecekmiş.

* Takımımızın kamp programları yapılmış. Grand Prix'in ardından yardımcı antrenörümüz Kamil Söz Brezilya'ya gidecekmiş..

* Bu sene maçlarımızı yeni Burhan Felek Spor Salonunda oynayacağız. Ama bu salonda Eczacıbaşı ve Vakifbank'ta kullanacağı için maç saatlerine özen gösteriliyor. Sonuçta biz kulüp olarak 9 branşta mücadele ediyoruz bu yüzden çalışmalar özenle yapılıyor çakışmaması için. Maç günlerine ve saatlerine tv yayınlarına göre CEV karar verecek.

* 14-21 Aralık tarihleri arasında Katar'da Bayanlar Kulüp Dünya Şampiyonasını yapılacak. Bergamo direkt katılıyor. Bu şampiyonaya katılmak için wild card başvurusu yapmışız fakat henüz cevap gelmemiş FIVB'ten..

Bu turnuva hakkında bilgide vereyim futboldaki kıtalararası şampiyonanın voleybol için olanıdır. Futbolda Avrupadan genelde süper kupayı kazanan takım temsil ediyordu. Ama voleybolda böyle değil. Bergamo dışında katılacak takımlar hakkında bilgim yok ilerde belli olur zaten.

* En güzel haberlerden birisinide sona sakladım tabikide. Kombine. Violet Duca kombinenin olacağını söyledi ama henüz belli değil gibi. Sevinmek için henüz erken diyelim ..

Take One Mitutes To Share This Post


​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

2 yorum: