1 Ekim 2010

Jan Strzelczyk Turnuvası: Fenerbahçe 2 - 3 Piacenza

Asseco Resovia Rzeszw evsahipliğinde 1-3 Ekim tarihleri arasında Polonya'da düzenlenen Jan Strzelczyk turnuvasında ilk maçımızı İtalyan takımı Piacenza ile oynadık ve sahadan 3-2 mağlubiyetle ayrıldık.

Copra Morpho Piacenza - Fenerbahce Istanbul 3-2 (23/25 - 25/20 - 20/25 - 20/25 - 15/11)

Copra Morpho Volley: Gonzales, Nillson, Tencati, Semenzato, Zlatanov, Popp, Castellani (L), Piano, Boschi, Ruiz, Perazzolo, Massari,

Fenerbahce Istanbul: Arslan, Ersin, Geric, Emre, Marshall, Coskovic, Serkan (L), Burak, Erden, Kemal, Cengizhan, Cem

Maça gelirsek maçı internetten izleme fırsatım oldu. 2.set dışında tüm maçı izledim. Açıkcası iyi direndik diye teselli olacagımız bir maç değildi. Piacenza hangi oyuncuları eksikti bilmiyorum ama bizden 1 gram üstün bir takım değildi bence. Kendi hatalarımızla 5.sette servisleri fileye atınca fark oldu ve kısa bir sette kapatmak oldukca zordu. Takım genelinde savunmada iyiyiz. Bloklarda eh işte diyebilirim şimdilik.. Manşette bazen Leo aksıyor maç boyunca 2-3 tane hatırladığım o kadar olur.. Takımda ön plana çıkan tek bir oyuncu yok. Mesela Leonel 15 sayı diger oyuncular 7‚8‚3‚4 vs. gibi sayı dağılımı yoktu. Herkes bi şekilde katkı veriyor..Sayı dağılımları orantılı.. İlk maç için fena degildik.. Kaybettigimiz için üzüldüm bile..Kazanmayı hak etmiştik. En önemlisi de bizim taraftarımız Leonel'i ilk geldiğinde bir "Gamova" gibi sanıyorlardı. Yani at Gamova'ya yaz talbeya misali bir oyuncu değil kesinlikle Marshall. Çok iyi ve sıçralayabilen bir smaçör aynı zamanda görev adamı da diyebiliriz.. Takıma katkısı olacaktır.. 10 gündür çalıştığımızı da varsayarak ilerde daha iyi verim alabiliriz..İlk izlenimlerim bu şekilde güzel bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum..

Diğer maçımız ise yarın TSİ ile 20.30'da ev sahibi takım Asseco Resovia ile oynayacağız. Başarılar filenin efendilerine..

Take One Mitutes To Share This Post


​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

0 Yorum:

Yorum Gönder