9 Nisan 2011

Sarı Melekler Lider Bitirdi

Tebrikler Sarı Meleklerimize..Normal sezonun son maçında yine Ankara'da ligde oynadığımız taraflex zeminsiz bir maçı daha geride bıraktık.Maç ile söylenebilecek birşey yok. 0-3 net galibiyet olması gerektiği gibi. Zaten tek amaç maçı kazanıp Eczacıbaşı Vitra -Vakifbank G.S.T.T maçını beklemekti..

Maç ile ilgili olarak birkaç taraftarımızın salondan izlenimleri ise şu şekilde..

REZALETİN ADI TED KOLEJLİLER - YORUMSUZ ! ! !

Salondaki organizasyon rezaletti. Utanmadan 20TL yapmışlar bileti bunun üstüne birde küçücük bir yer ayırmışlar Fenerbahçe taraftarına. Oraya sığmadık tabi görevlileri bağıra çağıra ikna ettikten sonra diğer taraflara geçtik. Rakibi desteklemeye gelen bir kaç tane karşı görüşlü taraftar yüzünden çok elektrikli geçti maç. Sürekli bizim taraftarı tahrik etmeye uğraştılar. 2.setin başında bizim kızlar onların olduğu tarafa geçince bağırıp çağırdılar bizim kızlara‚ küfür de ettiler sanırım. Bu kişilerin olduğu yerdeki renktaşlar da tepki gösterince olanlara kavganın eşiğinden dönüldü. Hakem oyunu durdurdu ve olay çıkaranları dışarı alacağına, o bölgede bulunan Fenerbahçe taraftarını başka bölümlere aldılar.

Diğer yandan maça giden arkadaşlar bahsetmemiş‚ onuda ben yazayım..

Ze roberto salonda değildi‚ takımımızı Kamil hoca yönetti ve bir anektod maçtan: son sette bir pozisyon sonucunda Liubayı öyle bir öksürük gülme krizi tuttu ki‚ oyundan çıkmak durumunda kaldı.

Akşam üzeri oynanan Eczacibasi - Vakfibank maçının 3-2 Vakifbank lehine sonuçlanması üzerine Sarı Meleklerimiz bugün tamamlanan tüm maçlarından ardından normal sezonu tek yenilgiyle (21-1) lider olarak tamamlamayı başardı..

2-0'dan Vakifbank'ın maçı kazanması ve bizim lider olarak bitirmemiz gerçekten güzel oldu. Tek yenilgiyle ligi 2. sırada bitirseydik çok üzülecektim ve adaletli olmayacaktı açıkcası..

Gelelim lider bitirmenin faydalarına.. Herhangi bir seriye 1-0 önde başlama veya saha avantajımız olmayacak..İlk turda yani çeyrek finalde Ankaragücü ile daha sonra yarı finalde ise Galatasaray - İller Bankası serisinin galibiyle oynayacağız.. Bu demek oluyor ki finallere kadar çok fazla yorulmayacağız.. Diğer yandan ise Eczacıbasi ve Vakifbank yarı finalde bir kez daha eşleşerek finale kalabilmek için mücadele edecekler..

Bir diğer faydasıda finallere kalacağımız için önümüzdeki sezon Şampiyonlar ligine direkt olarak katılmayı garantilemiş olduk.. Ülkemizdeki 3 takımında katılacağı aşikar ama wild card ile katılma derdinden kurtulmuş olduk böylece..

Bir dipnot kendi takımımıza.. Geçen sezon Vakifbank ve Eczacıbasinin kötü olması ve ligde puan farkınında aranın bir hayli açık olması nedeniyle gençler ligi puanları geçen sezon pek etkilememişti.. Bu demek oluyor ki altyapıya daha önem verilmeli..

Bir küçük dipnotta federasyona düşelim..Bana göre lig sonunda gençler liginden % 5 puan eklemek ne kadar saçma bir kural ve anlayış ise..(Gençler ligi yapmanın amacı sezon sonunda a takıma % 5 puan eklemek olmamalı bence) diğer yandan sezon içinde rakibini 2 kez yenmesine rağmen playoff eşleşmesinde serinin 0-0 başlıyor olmasıda bir o kadar saçma bence..

Playofflar muhtemelen 23 Nisan tarihinde başlayacak.. İlk maçımızı Ankaragücü karşısında Ankara'da oynayacağız.. Başarılar Sarı Meleklerimize..

Son olarak maç sonundan kısa görüntüler ile veda edelim..


Maç ile aktarımları için Akif Akşam, mavera ve emirhan'a çok teşekkürler..


Take One Mitutes To Share This Post


​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

0 Yorum:

Yorum Gönder