7 Eylül 2011

Fenerbahçe'den Son Haberler

Filede Fener programının geçen haftaki konukları erkek voleybol takımımızın yardımcı antrenörü Sinan Dülgar ve oyuncumuz Soner Mezgitci idi.

Öncelikle daha önce blogtan duyurduğumuz 2 turnuvayada katılmıyoruz. Nedeni de yeterli sayıda oyuncu bulanmaması ve Fenerbahçe'nin içinde bulunduğu maddi kayıp olarak sıralayabiliriz..

Ancak yardımcı antrenörümüz Sinan Dülgar turnuva konusunda herhangi birşey söylemedi..Sadece geçen yılda Jan Strzelczyk turnuvasına katıldığımızı ve takım adına bu turnuvanın yararlı olduğunu söyleyerek umarım bu sene de böyle başka bir turnuvaya katılabiliriz diye sözlerini bitirdi.

Takıma dönecek olursak tam anlamıyla ne oluyor ne bitiyor bilmiyoruz.. Sadece çalışmaların şu anda genç oyuncularla sürdüğü..Milli takımlarda bulunan Kemal, Serkan, Arslan ve Emre dışında Ivan Miljkovic ve antrenörümüz Daniel Castellani'den ayrı devam ediyor.

Avrupa Şampiyonası'nda Finlandiya ve Türkiye'nin ilk tur dışında pek fazla şansı olmadığını söylersek oyuncuların dönüşü en geç 3-4 haftayı bulacaktır. Daniel Castellani ise en geç 20 Eylül'de döneceğini belirtmiş.. Ivan ise diğer oyuncularımıza nazaran daha fazla şansı var Avrupa Şampiyonası'nda belki finale kadar bile kalabilir..

Gelelim bayan şubemize yani Sarı Meleklere.. Sarı Melekler, çalışmalarını bayram iznini ardından tam gaz sürdürüyor.. Verdiği demeçler ile açık kapı bırakan ve hakkında transfer spekülasyonları çıkan Rus oyuncu Lioubov Sokolova cumartesi günü kampa katıldı ve takımla antrenmalara başladı..

Yardımcı antrenörümüz Kamil Söz FB TV'ye yaptığı açıklamalarda: Süper Kupa maçının Ekim'in ilk haftası oynanacağını ve tam tarihin açıklanmasından ardından Süper Kupa maçına 15 gün kala hazırlık maçları Çin'den bir takım ile hazırlık maçı yapacaklarını, Fabiana Claudino ve Logan Tom'un Süper Kupa ile Türkiye liginin ilk hafta maçlarında muhtemelen oynayamayacaklarını ve muhtemelen bu isimlerin takıma ancak ve ancak 5. ya da 6.hafta da mümkün olabileceğini şu anda ise kondüsyon antremanına devam ettikleri söyledi.

Fabiana Claudino'nun kendi blog sitesinden duyurmasına rağmen ilk kez resmi bir ağızdan Fabiana'nın transferini açıklandığını söyleyebiliriz.

Ayrıca hafif sakatlıkları bulunan Naz Aydemir ve Seda Tokatlıoğlu takım ayrı olarak rehabilitasyon çalışmalarına devam ediyor..

Yeon Koung Kim ise 15-23 Eylül tarihleri arasında Tayvan düzenlenecek olan Asya Şampiyonası'ndan dolayı halen milli takım kampında bulunuyor.

Take One Mitutes To Share This Post


​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

0 Yorum:

Yorum Gönder