8 Eylül 2011

Filede Fener'de Bu Hafta 08.09.2011


Filede Fener programının bu haftaki konukları bayan voleybol takımımızın yardımcı antrenörü Kamil Söz ve oyuncumuz Nihan Güneyligildi.

Programın içersinden önemli olan yerleri derlemeye çalıştım..

* Süper Kupa maçları erkeklerde 8 Ekim'de Fenerbahçe - Arkas, bayanlarda 9 Ekim'de Fenerbahçe ile Eczacıbaşı arasında Ankara Başkent Voleybol Salonu'nda oynanacak.

* Ekim ayının başında Cannes şehrinde Cannes takımı bir turnuva düzenleyecekmiş..Bu turnuva için teklifler gelmiş oyuncu sayımıza göre değerlendireceğiz.

* Süper Kupa maçından önce Çin takımları ile hazırlık maçları oynayabileceğımızı yazmıştık halen Çin takımları gelmek istiyor ama ne olur ne biter kesin birşey söylemek çok zor..(Tianjin ve Evergrande takımları)

* Süper Kupa maçlarında takımın başında Ze Roberto olmayacak takımı yine Kamil Söz yönetecek. Ayrıca Fabiana, Logan Tom ve Naz Aydemir bu maçlarda oynamayacak.

15-23 Eylül tarihlerinde düzenlenecek Asya Şampiyonası'nın ardından Kore Dünya Kupası bileti alırsa Yeon Koung Kim'in de Süper Kupa maçına yetişmesi imkansız görünüyor.

Son olarak çalışmalar 3 libero 3 pasör şeklinde olmak üzere 8 oyuncu ile devam ediyor. Kamil Söz'ün 3 libero olarak telaffuz etmesinden dolayı Merve Dalbeler'in libero olarak düşünüldüğünü söyleyebiliriz.. Merve'nin transferinden sonra smaçör olarak mı libero olarak mı alındı diye kafalarda soru işaretleri vardı.

Take One Mitutes To Share This Post


​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

0 Yorum:

Yorum Gönder