12 Kasım 2010

Fenerbahçe Acıbadem 3 - 1 Vakifbank Güneş Sigorta

Fenerbahçe Acıbadem 3 - 1 Vakifbank Günes Sigorta Türk Telekom

Fenerbahçe Acıbadem: Fofao, Çiğdem, Ergül, Yağmur, Osmokrovic, Skowronska, Nihan (L)

Vakifbank: Nilay, Poljak, Ceren, Seray,Melis, Güldeniz, Bahanur (L)

Setler: 25-22, 22-25, 25-21, 15,13

Sarı Melekler, Süper Kupa'da karşılacağı rakibiyle ikinci kez bir hazırlık maçı yaptı. İlk hazırlık maçını 3-2 kaybeden takımımız bu kez 3-1 kazanmayı başarmış.

Maça Fofao, Çiğdem, Ergül, Yağmur, Osmokrovic, Skowronska ve libero Nihan ile başlamış. İlk sette çekişmeli geçsede ilk seti 25-22 biz kazanmışız. 2.seti aynı skorla Vakifbank kazanmış. Vakifbank özellikler Poljak,Güldeniz ve Ceren'in sayılarıyla maçta tutanmaya çalışsa da 3.seti de 25-21 kazanmışız ve durumu 2-1 yaparak öne geçmişiz..

4.seti tie-break kurallarına göre 15 sayı üzerinden oynanmış. Bu sette de özellikler servislerde çok başarılı olmuşuz ve 15-13 kazanarak maçı da 3-1 kazanmışız.

Bugün kü maçta Kasia iyi oynamış.. Yukarıda yazmasam da daha sonradan İpek,Songül'ün ve Zülfiye'nin de oynadıgını söyliyelim..

Vakifbank'ta Poljak dönmüş ve bu maçta da oynamış. Seray,Melis,Güldeniz dışında pek opsiyonları yoktu zaten.. Ceren bu maçlarda yer aldı bakalım bu sezon a takımdamı yer alacak hep beraber göreceğiz..

İlk maçımız 19 Kasım'da bu anlamda bu kısa zaman başka hazırlık maçı yapmayacagız sanırım.. Olursa yazarız veya haber vermeye çalışırım..

Bu arada takımımızla ilgili en güncel haber ise şu olabilir milli takımdaki oyuncularımız ve antrenörümüz 17 Kasım'da İstanbul'da olacaklar..

Resim: voleybask.blogspot.com

Take One Mitutes To Share This Post


​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

0 Yorum:

Yorum Gönder