30 Kasım 2010

Şampiyonlar Ligi: Zok Split 0-3 Fenerbahçe Acıbadem

Maça Fofao-Sokolova-Fürst-Skowronska-Eda ve Nihan(L) altılısı ile başladık..İlk teknik molaya kadar Sokolovanın etkili smacları ile 4-8 önde geçtik..Bu bölümden sonra Fürst'ün üst üste bloklarıyla farkı 6 sayıya kadar çıkardık.. Zaman zaman iyi servis atıyoruz..Rakibimiz zayıf oldugu için savunmada pek fazla zorlanmadık. İkinci teknik molaya gelirken üst üste 3 sayı verdik ve durum 10-16 oldu. Bu bölümden sonra da normal oyunumuzu devam ettirerek seti 16-25 kazandık.Burada sette 4 servis hatası yaptık rakibimizi baz alırsak oldukça fazla sayılabilir. Buna dikkat etmeliyiz. İlk setin kahramanı şüphesiz Christiane Fürst idi.

2.sete de Sokolovanın servisleri ile 2-0 ile başladık ve bu iki sayının ardından mola aldılar. Luba servislerine devam ederken üst üste 3 ace birden kazanarak durumu 5-0'a getirdi.Ardından Skowronska ve Fürst'ün sayıları ile teknik molayıda 8-1 gibi açık ara fark ile geçtik. Üstün oyunumuzu devam ettirirken Split'te oyundan düşünce ikinci teknik molayı 16-6 önde geçtik. Setin sonlarına dogru Fofao-Skowronska ile Naz-Çiğdem değişikliği yaptık ve seti Lubanın servis sayısıyla bitirdik ama Luba bunun farkında değildi yine servis atmaya gitti çok komik bir görüntüydü buda :) 2.setin skoru 15-25

3.set diğer setlere nazaran karşılıklı sayılarla başladı. Teknik molaya gelinirken Sokolova ve Skowronska sayıları ile 4-6 öne geçtik ardından üst üste yaptığımız hatalarla durum 6-7'ye inse de Fofao'nun plase sayısıyla teknik molayı 6-8 önde girdik. Teknik molanın ardından Sokolova ve Fürst ile sayılar aldık ve rakip Zok Split bu bölümde de mola almak zorunda kaldı. Bu sette biraz oyunun ve skorunun verdiği rahatlıkla daha kötü oynasakta 2.teknik molaya 16-11 önde girdik bu rölantide gidip maça kazanacağızdır. Sedanın sayıları ile 12-19 geçtik. Bu arada bir önceki sette olduğu gibi Kasia-Fofao ile Naz-Çiğdem ikili değişikliği yaptık hemen bir sayı sonra da Fürst Ergül ile değişti. Son bölümde ağırıklı olarak Seda sahne aldı ve maçta Eda'nın servis sayısı ile13-25 biti. Bu sonuçla maçı da 0-3 kazanmış olduk tebrikler Sarı Melekler..

Genel olarak maçta Sokolova çok iyi oynadı. Servisleri çok iyiydi. Fürst bana göre maçın oyuncusuydu muazzam bir şekilde blok tuttu. Zaman zaman Eda ve Seda'da iyi perfonmans gösterdi. Son sette Seda daha çok sahne aldı onun için iyi bir moral olmuştur. Bu maçta Skowronska biraz tutuktu ama çokta önemli değil..Bu maçta tek eleştirim savunmamıza olacak yine.. Rakibimiz ne savunma yaptı ne de adam gibi hücum.. her set en fazla 3-4 kere hücum etmişlerdir ama onlarda da Nihan'ın çok fazla hata yaptığını düşünüyorum istatistiklerde her ne kadar 0 manşet hatası görünse de bu sayıya dönüşmediği için öyle. Bu kadar kolay bir maçta manşet hatasını en minimuma indirmeli..En skorer oyuncularımız Sokolova 14 Fürst ve Seda 13 Eda'da 12 sayı ile oynamış.

Take One Mitutes To Share This Post


​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

0 Yorum:

Yorum Gönder