30 Temmuz 2011

Röportaj: Didem Ege Röportajı


Didem Ege: "Fenerbahçe formasını giymek büyük mutluluk"

Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol takımımızın yeni sezonda yaptığı transferlerinden biri; Didem Ege. Voleybol kariyerinin başında ABD’ye giden ve burada Clemson Üniversitesi’nde psikoloji eğitimi alan aynı zamanda bu üniversitenin voleybol takımında da oynayan Didem, Türkiye’ye geldikten sonra Bursa Nilüfer Belediyesi’nde forma giydikten sonra yeni sezonda sarı lacivert formayı giymek için imza attı. Didem Ege ile yaptığımız röportajın fotoğraf çekimi ise Emirgan Korusu’nda bulunan Beyaz ve Sarı Köşklerde yapıldı.

Röportajdan derlemeler şöyle:

* Fenerbahçe’de oynamayı her zaman hayal ediyordum, çok disiplinli çalışan bir kulüp, kadrosu geniş ve çok iyi bir antrenöre sahip, oyuncular da seçilmiş önemli isimler, bu yüzden Fenerbahçe’yi tercih ettiğim için çok mutluyum.

* Psikolojiyi voleybola entegre etmek istiyorum çünkü bayanlar sporu daha psikolojik oynuyor Türkiye’de. Psikolojiyi voleybola taşımak ilerde de iyi bir psikolog olmak istiyorum.

* Buraya geldiğimde Fenerbahçe’nin büyük taraftarını gördüğümde beni çok etkiledi. Keşke bütün taraftalar Fenerbahçe kadar voleybol takımlarına destek verseler…

Röportajın tamamını Fenerbahçe Dergisi'nin Ağustos sayısında bulabilirsiniz..

Kaynak: Fenerbahçe Dergisi - Ağustos Sayısı

Take One Mitutes To Share This Post


​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

0 Yorum:

Yorum Gönder