30 Temmuz 2011

Filede Fener'de Bu Hafta 28.07.2011


Filede Fener'in bu haftaki konukları takım menajerimiz Violet Duca ve yeni oyuncumuz Merve Dalbeler idi. Tabi ki programın tamamınından ziyade bizim için önemli arz edecek bilgileri aktaralım..

Fenerbahçe Acıbadem bayan voleybol takımımız sezon açılışını 15 Ağustos'ta saat 17.00'de Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla merhaba diyecek. Takımda Seda Tokatlıoğlu'nun devam eden stres kırıklığı sakatlığı ve pasörümüz Naz'ın hafif sakatlığı da devam etmekte.. Naz'ın sakatlığı küçüklüğünden beri gelen belindeki problemle ilgili olduğu, bunun içinde yurtdışında muayene olarak kontrollerden geçeceğini söyleyebiliriz..Seda'nın ise bu yaz milli takıma gitmeyerek dinlendiğini hatırlatarak, daha sonra yine stres kırıklığı ile ilgili kontroller olacağını söyleyemekte fayda var.

Türkiye Ligi 2011-12 sezonu ise bu yıl Avrupa Şampiyonası, Dünya Kupası ve Olimpiyat elemelerinden dolayı erken açılacak. 2-3 Ekim tarihlerinden herhangi birinde Süper Kupa maçının oynanması düşünülüyor. Ama Avrupa Şampiyonası 2 Ekim'de sona erecek. Bu yüzden finale kadar gelmeleri halinde Türk Milli takımındaki oyuncularımız Süper Kupa maçını kaçırabilirler.. Türkiye Ligi 2011-12 sezonu ise 12-13 Ekim'de başlayacak. Ayrıca diğer sezonlara göre bu sezon lig maçları normal etap boyunca Çarşamba ve Pazar günleri olmak üzere haftada 2 gün olarak oynananacak. Liglerde ara ise Kasım ayında olacak.. Kasım'da hangi tarihlerde ara verileceği bilinmez ama 4-12 Kasım 2011 tarihlerinde de Japonya'da FIVB Dünya Kupası yapılacak.. Muhtemelen orada takımımızdan Fabiana, Logan Tom ve antrenörümüz Ze Roberto'da yer alacak.

Sezon çalışmalarında Naz, Eda ve Seda'nın dışında Fabiana, Yeon Kim ve Logan Tom ile antrenörümüz Ze Roberto katılımı olmadan başlayacak ve devam edecek.. Çalışmalar atletizm çalışmaları, kondisyon yüklemeleri ve belki arada Kalamış'ta gerçekleşecek olan plaj voleybolu çalışması ile devam edilecek.. Sezon çalışmalarının ilk bölümünde günde sadece tek antrenman yapılacak; kondisyon çalışmalarının ardından ise günde çift antrenmanla hazırlıklar sürecek.. Sezon hazırlıklarının 2. bölümünde yeterli sayıda oyuncu olması halinde ise özel turnuvalara katılım olabilir..

Take One Mitutes To Share This Post


​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

0 Yorum:

Yorum Gönder