6 Ağustos 2011

Bizim Kızlar Ne Yaptı ? #2

(Images - FIVB)

Kore - Japonya : 0-3 (20-25, 21-25, 22-25) - İstatistikler

World Grand Prix'de Busan ayağının 2. gününde Kore ile Japonya karşı karşıya geldi. Kore Japonya karşısında savaşsa da Japonya'ya karşı koyamadı ve maçı 3-0 kaybetti. Bu sonucun ardından grupta her iki takımda 1 galibiyet 1 mağlubiyet ile eşit duruma geldi.

Japonya'da Saori Sakoda 25 sayı ile maçın yıldızı olurken adaşı Saori Kimura ona 13 sayılık bir katkıyla eşlik etti. Kore'de ise dün olduğu gibi yine en skorer oyuncu yeni transferlerimizden Yeon Koung Kim oldu. Yeon Koung Kim takımı adına 16 sayı üretti.

Kore yarın son maçında grup lideri Brezilya ile karşılaşacak. Bu karşılaşma saat 08.00'den itibaren NTVSPOR'dan canlı olarak yayınlanacak.. Fenerbahçe taraftarlarının bu maçı kaçırmamaları tavsiye ediyoruz..

(Images - FIVB)

Brezilya - Almanya : 3-1 (25-21, 23-25, 25-15, 25-23) - İstatistikler

Günün ara sıcağı olan Kore - Japonya karşılaşmasının ardından mönünün ana yemeğinde C grubunda Brezilya ve Almanya takımları karşı karşıya geldi. Türk voleybolseverlerin yakından takip ettiği karşılaşmayı Brezilya 25-21, 23-25, 25-15, 25-23 setlerle 3-1 kazanarak grupta 2 de 2 yapmayı başardı.

Brezilya'da Sheilla Castro 21 sayı ile en skorer oyuncu olur iken Paula Pequeno'da 16 sayı kaydetti. Almanya cephesinde ise 4 dört oyuncu çift haneli rakamlara ulaşırken Margareta Kozuch 16 sayı ile başı çeken isim oldu.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında ise Brezilya milli takım kaptanı ve yeni transferimiz Fabiana Claudino: " Almanya'ya karşı galip geldiğimiz için çok memnunum. Maçın başlarında çok fazla hata yaptıkları nı ve bunları yapmamaları gerektiğini ancak ikinci sette kendimize güvenimizle birlikte bu hataları yoluna sokmaya çalıştıklarını ve yarın daha az basit hatayla ve daha iyi performansla galip gelmek için elimizden geleni yapacaklarını söyledi.."

Brezilya milli takımı ve bizim antrenörümüz Ze Roberto ise : " Öncelikle takımımla gurur duyuyorum, hemen hemen tüm oyuncularım kusursuzdu. Oyunun başlarında hatalarımız vardı. İkinci seti kaybettikten sonra Fabiana'nın takım arkadaşlarını motive etmesi ve ateşlenmesi maçı kazanmamızda önemli bir etkendi." dedi.

Brezilya, C grubundaki son maçında yarın Kore ile karşı karşıya gelecek ve bu karşılaşma 08.00'den itibaren NTVSPOR'dan canlı yayınlanacak.

Take One Mitutes To Share This Post


​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

0 Yorum:

Yorum Gönder