15 Ağustos 2011

Sarı Melekler Sezonu Açtı

Sarı Melekler, 2011-2012 sezonu için bugün yaptığı ilk antrenman ile çalışmalara başladı. Sarı Melekler, 3 aylık aranın ardından Fenerbahçe Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde yeni sezon öncesinde ilk kez bir araya geldi.

Ze Roberto'nun yokluğunda yardımcı antrenör Kamil Söz yönetiminde yapılan antrenmana Seda Tokatlıoğlu, Nihan Güneyligil, İpek Soroğlu, Naz Aydemir, Seda Uslueryüz, Merve Dalbeler, Duygu Bal, Didem Ege, Yağmur Koçyiğit ve genç bayan voleybol takımımızın pasörü Ecem Türker ile yıldız bayan voleybol takımımızın pasörü Ezgi Dilik olmak üzere toplam 11 oyuncu katıldı.

Antrenman ısınma hareketleri ile başlarken, daha sonra salonda iç kas çalışması gerçekleştirildi. Oyuncularımız antremanı atletizm pistinde koşu-adaptasyon çalışması ile tamamladılar.

Çalışmada antrenör Ze Roberto’nun yanı sıra milli takımlarda bulunan Eda Erdem, Yeon Koung Kim, Fabiana Claudino ve Logan Tom ile Lioubov Sokolova yer almadı.

Öte yandan dün doğum günü olan Naz’ın doğum günü kutlandı. Antrenmanın sonunda Naz Aydemir için doğum günü pastası kesildi. Fenerbahçe Acıbadem, yeni sezon çalışmalarına hafta boyunca yapacağı kondisyon ağırlıklı uygulamalarla devam edecek.


Take One Mitutes To Share This Post


​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

0 Yorum:

Yorum Gönder