11 Ağustos 2012

Sarı Melekler'den Son Haberler


- Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımımız, 13 Ağustos Pazartesi günü sağlık kontrollerinden geçecek ve 14 Ağustos Salı günü yeni sezona yapacağı ilk antrenman ile merhaba diyecek.

- Olimpiyatlarda forma giyen  oyuncularımız Yeon Koung Kim, Paula Pequeno ve Eda Erdem'in yanı sıra yeni transferimiz Marianne Steinbrecher ise takıma 1 Eylül'de katılacak. Berenika Okuniewska 14 Ağustos'ta İstanbul'a gelecek.

- Eda'nın sakatlığına ve durumuna ayrı olarak değinelim. Eda bilindiği üzere olimpiyatlarda ayak bileğinden sakatlanmıştı ve son 2 karşılaşmada takımdaki yerini alamamıştı. Eda sakatlığı hakkında yaptığı açıklamada çekilen MR testlerinin sonucunda dış yan bağlarında yırtıklar, ödem ve kemik ödemi tespit edildi. Eda, yeni sezona yetiştirilmeye çalışacak ancak sakatlığının yetiştirilmemesi halinde ne yazık ki Katar'daki Dünya Kulüplerarası Şampiyonası'nda kadrodaki yerini alamayacak.

- Sarı Melekler, yeni sezon hazırlıklarına ilk bölümde Kamil Söz ve kondisyoner Turgay Aslanyürek eşliğinde günde çift antrenman yaparak kondisyon çalışmalarıyla başlayacak. Sarı Melekler'in kamp programı kondisyon çalışmalarının ardından plaj voleybolu ve top çalışmaları, taktik- koordinasyon ve mümkün olduğu takdirde hazırlık maçlarıyla devam edecek.

- Sarı Melekler, kondisyon çalışmaları için Düzce'deki Topuk Yaylası Spor ve Dinlenme Tesisleri'nde de kamp yapabilir. Bu konuda henüz kazanan bir netlik yok. Topuk Yaylası'nda yapımı devam eden kapalı spor salonunu 10 gün içinde tamamlanması bekleniyor ve Fenerbahçe Ülker'de buraya giderek kamp çalışmaları sürdürecek, zaman ve şartların uygun olması halinde ise Sarı Melekler'de kamp çalışmaları için buraya gidecek.

- Sarı Melekler yeni sezona ilk olarak 13-19 Ekim'de Katar'da Dünya Kulüplerarası Şampiyonası'nda boy gösterecek. Ardından ise Türkiye Ligi ve Cev Kupası maçları start alacak Aroma Bayanlar Voleybol 1.Ligi ise Ekim'in ayının sonlarına doğru başlayacak (Öngörülen tarih 21-22 Ekim)

- Sarı Melekler'in yeni antrenörü kim olacak konusunda ise sessizlik ve belirsizlik devam ediyor.

Take One Mitutes To Share This Post


​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

0 Yorum:

Yorum Gönder