16 Ağustos 2012

Filede Fener'de Bu Hafta 16.08.2012


Her Perşembeleri FB TV'de ekranlara gelen ve Fenerbahçe voleybolunun nabzını tutan Filede Fener programının bu haftaki konuğu Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımının Menajeri Violet Duca'ydı.

Violet Duca'nın katıldığı programın içeriğinden en önemli kısımları derlemek gerekirse;

- Programda ilk öncelikle taraftarların en çok merak ettiği konu olan antrenörün kim olacağı konusuna değinildi. Violet Duca şu an takımın başında Kamil Söz'ün bulunduğunu ancak antrenör arayışlarının devam ettiğini söyledi.

- Antrenman programlarından tutunda, hazırlık maçları vs. gibi tüm işlerle şu an için Kamil Söz ilgileniyor. Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı 4-18 Eylül tarihleri arasında Düzce Topuk Yaylası'na giderek kamp yapacak.


- 19-24 Eylül tarihleri arasında Fenerbahçe'ye Polonya'da düzenlenecek bir turnuva için davet geldi. Evsahibi Impel Wroclaw'ın yanısıra Dresdner, Azerrail Bakü gibi takımlarda bu turnuvada boy gösterecek. Fenerbahçe, Polonya'daki hazırlık maçlarının ardından ise İstanbul'da Sarıyer, Yeşilyurt, Beşiktaş gibi ekiplerle de hazırlık maçları yapmayı planlıyor.

- Eda, Paula ve Kim 2012 Londra Olimpiyatları'nda yer aldıkları için 1 Eylül'e kadar izinliler. Eda'nın sakatlığının ciddi olmadığını ve tedavisine başlandığını 1 Eylül'e kadar yetişeceği ön görülüyor. Eda sakatlığı olmasaydı da 1 Eylül'e kadar zaten izinli olacak idi, sakatlığının denk gelmesi tamamen tesadüf.

- Mari Steinbrecher ise vize işlemleri problemlerinin halledilir halledilmez İstanbul'a gelecek ve takıma katılacak. 


- Yeon Koung Kim ise neredeyse hiç dinlenemeden yeni sezona başlayacak. Kim milli takımı ile 10-16 Eylül tarihlerinde Kazakistan'ın Almaty şehrinde yapılacak olan Asya Kupası'na katılacak. Güney Kore'nin finale kadar kalması halinde turnuvanın ardından tekrar ülkesine dönüp İstanbul'a gelmesi 20 Eylül'den sonrası veya kısaca Eylül sonunu bulacağı görünüyor.

Take One Mitutes To Share This Post


​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

0 Yorum:

Yorum Gönder