12 Aralık 2012

Fenerbahçe 3-0 A.B. Linz Steg


Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı, CEV Kupası 3. Tur rövanş karşılşamasında Avusturya’nın Askö BüroLeben Linz Steg takımı ile karşı karşıya geldi. Sarı Melekler, zayıf rakibini bir kez daha 3-0 mağlup ederek bir üst tura yükseldi ve adını çeyrek finale yazdırdı.


Fenerbahçe – Askö BüroLeben Linz Steg: 3-0 (25-17, 25-18, 25-7) - İstatistikler

Fenerbahçe: Nilay, Eda, Berenika, Seda, Paula, Kim, Merve (L), Elif Başaran

Askö BüroLeben Linz Steg: Bible, Djudjevic, Lauren, Livingston, Patricia Tevfl, Valerie Tevfl, Berger (L), Zauner

Sarı Melekler’de Kim 18 sayı ile karşılaşmanın en skorer oyuncusu olurken; ona Paula ve Seda 10′ar, Eda 9 ve Berenika 7 sayı ile eşlik ettiler.




Sarı Melekler, nihayet çeyrek finalde.. CEV Kupası’nda artık dananın kuyruğunun koptuğu yere geldik. CEV Cup çeyrek finalinde takımlar, Şampiyonlar Ligi’nden gelecek olan takımlar ile eşleşecek. Çeyrek final eşleşmelerinin kura çekimi ise 13 Aralık Perşembe günü belli olacak.

Sarı Meleklerin Çeyrek Finaldeki Muhtemel Rakipleri:
Bank BPS Muszynianka Fakro Muszyna (POL)
Uralochka NTMK Ekaterinburg (RUS)
2004 Tomis Constanta (ROU)
Tauron MKS Dabrowa Gornicza (POL)

CEV Kupası Çeyrek Final Statüsü
Challenge Round: Adından kolayca anlaşılacağı üzere eleme turudur. Dörtlü final turunda rakiplerini kupa dışında bırakan 4 takım, bu turda CEV Şampiyonlar Ligi’nden gelecek (katılacak) olan 4 takım ile eşleşecektir. Eleme turunda toplamda 8 karşılaşma oynanacaktır. Her takım ev sahibi ve deplasman olmak üzere toplamda 2 maç yapacaktır. Eleme sistemi galibiyet – mağlubiyet eşitliğine bakılarak belirlenir deplasmanda alınan veya verilen setlerin bir önemi yoktur. 2 maçın sonunda galibiyet – mağlubiyet sayıları eşit (1-1) ise son maçın oynandığı salonda altın set oynanır ve kazanan takım bir üst tura yükselir. Altın set 15 sayı üzerinden oynanmaktadır. Eleme turları geçecek olan takımlar CEV Kupası’nda yarı finale yükselecektir.


Take One Mitutes To Share This Post


​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

0 Yorum:

Yorum Gönder