24 Aralık 2012

Akatlar Arena'ya Nasıl Gidilir ?


Salon Hakkında Bilgi: Akatlar Spor ve Kültür Kompeksi; bilinen adıyla Beşiktaş Akatlar Arena; Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi Bayan Voleybol Takımı'nın karşılaşmalarını oynadığı spor salonudur. Akatlar Arena, 3200 kişi kapasitesine sahiptir.

Misafir seyirciler için ayrı ana giriş kapısı ve oturma bölümü, diğer seyircilerin maç veya gösterileri izleyebilmesi için 3 ayrı ana giriş kapısı, tahliye için de 7 adet kapı mevcut olup, protokol için ayrı kapı ve kat otoparkı düzenlenmiştir.


Adres: 5. Gazeteciler Sitesi  Akatlar / Beşiktaş veya Akatlar Mah. Yıldırım Oğuz Göker Caddesi, Gelincik Sokak No: 2

Telefon No: 0 212 283 66 00

ULAŞIM - NASIL GİDERİM ?

Salonun mevkisi toplu ulaşım açısından çok fazla zengin değil ancak Anadolu yakasından gelecek olanlar tavsiye olarak özel arabalarıyla ya da Zinclirkuyu metrobüs durağında inerek herhangi bir İETT otobüsleri ile salona rahatlıkla gidebilirler.

Eminönü / Kabataş / Beşiktaş
58A: Reşitpaşa (Poligon Mah.) - Karanfildere - Eminönü otobüsü Akatlar Arena'nın çok yakınından geçmektedir. Akatlar Anafartalar Okul Durağı'nda inildikten sonra, 5 dakikalık yürüme mesafesindedir.

Şişli / Levent
59B: Levent Basın Sitesi - Harbiye otobüsü, Akatlar Arena'nın önünden geçmektedir. Sondan bir önceki durakta inilmesi gerekmektedir. 

Eminönü / Kabataş / Nişantaşı / Mecidiyeköy / Levent
52: Lojmanlar Yolu - Eminönü otobüsü Akatlar Arena'nın yakınından geçmektedir. Türkpetrol akaryakıt istasyonunda inildikten sonra Beşiktaş Çilekli Sosyal Tesisleri'nin yanından Mayadrom Alışveriş Merkezi'ne, oradan da salona 10 dakikalık yürüme mesafesindedir. 

Akmerkez
Akmerkez'den bir önceki durak olan Güvercin Durağı'nda inildikten sonra, durağın karşısındaki sokaktan 20 dakikalık yürüme mesafesindedir.

Şişhane - Hacıosman Metro Hattı
M2 Hattı: Şişhane - Hacıosman metro hattını kullanacak olanlar var ise; Levent Durağı'nda salon yaklaşık olarak 15 dakikalık yürüme mesafesindedir.


NOT: Bildiğim kadarıyla kaba taslak yol tariflerini yazmaya çalıştım, eğer sizinde bildiğiniz ulaşım hattı, yol tarifi vs. varsa yorum bırakarak katkıda bulunabilirsiniz.


Take One Mitutes To Share This Post


​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

0 Yorum:

Yorum Gönder