9 Aralık 2012

Sarıyer Belediye 0-3 Fenerbahçe



Acıbadem Bayanlar Voleybol 1.Ligi’nin 8.haftasında Sarı Melekler, deplasmanda Sarıyer Belediye ile karşı karşıya geldi. Sarı Melekler, sezonun en iyi oyunlarından birini sergilediği karşılaşmadan 15-25, 7-25, 19-25 setlerle 3-0 galip ayrılmayı başardı.

Sarıyer Belediye – Fenerbahçe: 0-3 (15-25, 7-25, 19-25) - İstatistikler

Sarıyer Belediye: Emel,Ceren, Ezgi, Cansu, Ortiz, Banu, Selen, (Aslıhan, Serpil)

Fenerbahçe: Seda, Eda, İpek, Paula, Kim, Nilay, Nihan (L) (Elif Başaran, Berenika)

Sarı Melekler’de Kim 13 sayı (5 ace) ile en skorer isim olurken; Seda 12, İpek 10, Paula ve Eda 8′er sayı ile oynadılar.

Eda Erdem Dündar: “Önemli bir galibiyet aldık”
“Bu salonda ilk kez oynuyoruz. Soğuk da bir salondu. Bizim için zor bir deplasmandı. Bildiğiniz üzere Sarıyer Belediye, Galatasaray’ı 3-0’la geçmişti ve zorlu bir rakipti. Karşılaşmaya iyi başladık ve sonunu da iyi getirdik. 3-0 gibi önemli bir skorla rakibi geçtik ve bu skor bizim için önemliydi. Rahat bir nefes almamız adına önemli bir galibiyet aldık. Genel olarak iyi mücadele ettik. Taraftarımız da bizi destekledi. Herkese teşekkürler, böyle devam edeceğiz.”

İpek Soroğlu: “Oyuna ağırlığını koyan taraftık”
“Sarıyer Belediye, Ligin yeni ekibi. Aynı zamanda iddialı da bir takım. Maça iyi başladık. Özellikle servislerde iyiydik. Oyuna baştan sona ağırlığımızı koyduk ve rakibin oynamasına izin vermedik. Gerçek Fenerbahçe’nin geldiğini gösterdik. Zamanla çok daha iyi olacağız ve daha iyi işler yapacağız” dedi.

Kamil Söz: “Zorlu bir deplasmandan galip ayrıldık”
“Özellikle deplasmanda servis atmak avantajdır. Tehlikeli bir takım ile oynadık. Rahat bir maç yaptık. Sezon başında sakatlıklar ile uğraştık ve tam takım olamadık.  Takım, yeni yeni birlikte oynamaya başladı. Bugün alınan galibiyetten dolayı mutluyum. Gerçek gücümüzü göstermeye başladık.

Tam takım olarak oynayamamak bizi üzüyordu. Zor bir deplasmandan puan çıkardık. 1-2 hafta önce Galatasaray’ı yenen bir Sarıyer Belediye ile oynadık. Oyunda elimizden gelenin en iyisini, doğru bir şekilde yaptık. Kontra ataklarda ve servislerde çok başarılıydık. Bu başarımızı diğer maçlarda da göstereceğiz. En çok ihtiyacımız olan şey, taraftarımızın desteği. Onların enerjisini kullanarak, başarılı olacağız.

“Bundan sonraki periyotta daha çok başarılı olmak için mücadele edeceğiz. Fenerbahçe’de her zaman için hedef şampiyonluktur. Biz bunu göstereceğiz” şeklinde konuştu.

Take One Mitutes To Share This Post


​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

0 Yorum:

Yorum Gönder