7 Mayıs 2011

Fenerbahçe Acıbadem 3-2 Vakifbank G.S.T.T

Bu sezon pek çok kulvarda karşı karşıya geldiğimiz rakibimiz Vakifbank ile bu sezon 6.kez bir araya geldik.. Daha önce oynanan 5 maçın 3'ün biz kazanırken 2'sini ve en önemli sayılabilecek diyebileceğimiz maçları ise Vakifbank kazanmıştı bugün de biz galip gelerek belki de rakibimiz karşısında ilk kez önemli bir yerde kazandık..

Diğer maçlarda olduğu gibi ne eksikti ki.. Taraftar, atmosfer , gerilim , stres, hırs, bloklar, manşet hataları vs..Ne ararsanız var yine bu maçta da..Skor bile aynıydı 3-2.

Şimdi alıntılayacağım kısım size bir yerlerden tanıdık geliyor olabilir..Diyeceksiniz ki nereden ?  Her maç birbirinin kopyası şeklindeydi de o yüzden..  Bugünde yine Sarı Melekler maça ve sete fırtına gibi başlıyor rakibini sürklase ederek sahadan siliyor ve seti güzel bir oyunla rahat bir şekilde kazanarak öne geçiyordu... Filmin devamını tahmin etmekle pek zorlanmayacağız derken yine Vakifbank 2-1 öne geçmeyi başarıyor.. 4. set bizim için var olma niteliginde mutlaka kazanmalıyız.. Veee Fenerbahçe seti alıyor durum 2-2. Heyecan ve gerilim dorukta yine ! Her sayı her top çok önemli.. Hocalar tam bir taktik savaşı içindeyken oyuncular da sahada apayrı bir savaş veriyor derken seti ortalıyoruz saha değişimi filan ... Geliyoruz son bölüme artık o arada Nati sakatlanmaz mı hay aksilik ne olacak şimdi  ne yapacağız ! Bir takım 12 kişiden oluşur derken boşuna dememiş atalarımız demek ki o sırada köşeden fırlıyor geliyor Yağmur.. Nati önemli birşeyi olmasa da devam edemiyor tabi maça... Yağmur oyunda. Skor 14-14 bu arada tüm salonun sorduğu soruyu bende kendime soruyorum o anda ! Kim kazanacak acaba ?  Sağolsun oradan topu auta vuran Nikolic fısıldar gibi oluyor bize Fenerbahçe diye..Oh şükür 15-14 ! Şimdi tüm stres Vakifbank'ta.. Maç için servisi kullanıyoruz zar zor servisi karşılıyorlar karşılamasına da derken Fürst'ün kaymak tadındaki bloğu geliyor ve maçı Fenerbahçe 3-2 kazanıyor.. Eh bize de darısı diğer iki maça da demek kalıyor tebrikler Sarı Melekler !

Take One Mitutes To Share This Post


​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

0 Yorum:

Yorum Gönder