18 Mayıs 2011

Sarı Melekler Üst Üste 3.Kez Şampiyon

Sarı Melekler, Aroma Bayanlar Voleybol 1.Ligin'de üst üste 4.kez final oynarken üst üste 3.kez de şampiyon olmayı başardı.

Çok zor geçmesini beklediğimiz serinin nasıl geçebilecegini önceki yazılarda yazmıstık ama maçlar zor geçse de seriyi 3-0 bitirerek şampiyonlağa ulaşmasını bildik..

Şampiyonluk maçı için bende de salona koşanlardandım.. Maçın taktik vs. kısmına hiç girmek istemiyorum sahada aklımda kalanlar zaten çok az.. Acısıyla, tatlısıyla maçı kazandık ve şampiyonluğumuzu kutladık... Darısı nice nice şampiyonluklara..

Sezona genel bir bakış atarsak yine her zamanki gibi flaş transferlerle kadromuzu güçlendirdik ve sezona yine Avrupa kupasını kazanmak hedefiyle girdik.. Geçen sezonun başarısızlıgı iki müesse kulüp olan EV ve VGSTT telaşa itmiş olacak ki onlarda bir önceki sezona göre kadrolarında güçlendirmeye gittiler.. Kağıt üstünde yapılan transferlere bakılıp sezona başlanıldığında ise ne EV ne de FBA, VGSTT'yi pek hesaba katmıyordu.. Nitekim FBA bunun bedelini en büyük hedefi olan Şampiyonlar ligi yarı finalinde kendi seyircisi önünde VGSTT'ye elenerek fazlasıyla ödedi..Rakibine bir kez de Türkiye Kupası'nda boyun eğeyerek bu kupayı da kazanma şansını kaybeden FBA sezonu böylece 1 Süper Kupa, 1 Dünya Kulüpler Şampiyonluğu ve Türkiye Ligi Şampiyonluğu ile 3 kupa kazanarak kapamış oldu.

En iyi Oyuncu Ödülleri ise şu şekilde:

En iyi pasör: Naz Aydemir (Fenerbahçe Acıbadem)

En iyi blok yapan oyuncu: Maja Poljak (Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom)

En iyi libero: Gizem Güreşen (Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom)

En iyi servis karşılayan oyuncu: Gizem Güreşen (Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom)

En iyi smaçör: Eda Erdem (Fenerbahçe Acıbadem)

En skorer: Glinka Malgorzata (Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom)

En iyi servis atan: Özge Çemberci (Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom)

MVP: Liubov Sokolova (Fenerbahçe Acıbadem)

* Fenerbahçe Acıbadem geçen sezon oynadığı tüm kulvarlardaki 52 maçta 50 galibiyet 2 mağlubiyet alırken bu sezon ise sadece 43 maç oynadı ve 3 mağlubiyet aldı..

* Fenerbahçe Acıbadem geçen sezonu 3 kupayla kapatırken bu sezonuda yine 3 kupayla kapamayı başardı.

Take One Mitutes To Share This Post


​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

1 yorum:

  1. ohhhaa kızlar sizi çook seviyorumm beenn yaa bence en iyi smaçör kasia ewadır onuu kocamaaan öpüyorum sarı meleklerimm benim bende voleybolcuyum 5 senedir oynuyorum sizi tebrik ediyorum sarıı meleklerr abimin hesabııı
    - Dilan yalçın

    YanıtlaSil