28 Haziran 2011

Küçük Kızlarda Türkiye Şampiyonu Fenerbahçe

Küçük Kızlar Türkiye Şampiyonası Finalleri 22-27 Haziran 2011 tarihleri arasında Ankara'da yapıldı. 16 takımın 4 grupta mücadele ettiği Küçük Kızlar Türkiye Şampiyonası''nda C Grubu’nda yer alan takımımızın rakipleri ise Bursa DSİ Nilüfer, Mersin Toros ve Galatasaray idi.

1.Gün: Fenerbahçe 3-1 Bursa DSİ Nilüfer

Ankara’da düzenlenen Küçük Kızlar Türkiye Şampiyona’sının ilk gününde Bursa DSİ Nilüfer ile karşılaşan Fenerbahçe Küçük Bayan Voleybol Takımımız, rakibini 3-1 mağlup ederek şampiyonaya galibiyet ile başladı.

Ankara Başkent Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya Fenerbahçe küçük bayan voleybol takımımız, Lara, Seda, Cansu, Nisa, Zeynep, Selvinur ve libero Melis ile başladı. İlk seti 19-25 geride tamamlayan Fenerbahçe küçük bayan voleybol takımımız, ikinci seti 25-22, üçüncü seti 27-25, dördüncü seti 26-24 önde tamamladı ve karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı.

2.Gün: Fenerbahçe 3-2 Mersin Toros

Fenerbahçe Küçük Bayan Voleybol Takımımız, Ankara'da düzenlenen Küçük Kızlar Türkiye Şampiyona'sının ikinci gününde Mersin Toros ile karşılaştı. Rakibini 3-2 mağlup eden Fenerbahçe küçük bayan voleybol takımımız 2'de 2 yaptı ve gruptan çıkmayı garantiledi.

Ankara Başkent Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya Fenerbahçe küçük bayan voleybol takımımız, Lara, Seda, Cansu, Nisa, Zeynep, Selvinur ve libero Melis ile başladı. İlk seti 23-25 geride tamamlayan Fenerbahçe küçük bayan voleybol takımımız, ikinci seti 25-15, üçüncü seti ise 25-18 önde tamamladı ve setlerde 2-1 öne geçti. Dördüncü seti 18-25 geride tamamlayan Fenerbahçe küçük bayan voleybol takımımız son seti 15-8 önde tamamladı ve karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı.

Fenerbahçe Küçük Bayan Voleybol takımımız bu galibiyet ile gruptan çıkmayı garantiledi.

3.Gün: Fenerbahçe 3-0 Galatasaray

Fenerbahçe Küçük Bayan Voleybol takımımız, Ankara’da düzenlenen Küçük Kızlar Türkiye Şampiyona’sının üçüncü gününde Galatasaray ile karşılaştı. rakibini 3-0 mağlup eden Fenerbahçe küçük bayan voleybol takımımız grubunu namağlup lider tamamlayarak çeyrek finale yükseldi.

Ankara Başkent Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya Fenerbahçe küçük bayan voleybol takımımız, Lara,  Seda, Cansu, Nisa, Zeynep, Selvinur ve libero Melis ile başladı. Setleri 25-22, 25-17, 25-20 önde tamamlayan Fenerbahçe küçük bayan voleybol takımımız, Galatasaray’ı 3-0 mağlup etti.

Bu sonuçla C Grubu’nu lider tamamlayan Fenerbahçe küçük bayan voleybol takımımız çeyrek finaldeki rakibi ise Vakifbank Güneş Sigorta oldu.

Çeyrek Final: Fenerbahçe 3-2 Vakıfbank Güneş Sigorta

Fenerbahçe Küçük Bayan Voleybol takımımız, Ankara’da düzenlenen Küçük Kızlar Türkiye Şampiyonası’nın çeyrek final maçında İstanbul Vakıfbank Güneş Sigorta ile karşılaştı. Rakibini 3-2 mağlup eden Fenerbahçe küçük bayan voleybol takımımız yarı finale yükseldi.

Ankara Başkent Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya Fenerbahçe küçük bayan voleybol takımımız, Lara, Seda, Cansu, Nisa, Zeynep, Selvinur ve libero Melis ile başladı. İlk seti 15-25 geride tamamlayan Fenerbahçe küçük bayan voleybol takımımız ikinci seti 25-17 önde tamamladı ve setlerde 1-1 eşitlik sağlandı. Üçüncü seti 20-25 geride tamamlayan Fenerbahçe küçük bayan voleybol takımımız dördüncü seti 25-13, son seti ise 15-12 önde tamamladı ve karşılaşmadan 3-2 galip ayrılarak adını yarı finale yazdırdı.

Fenerbahçe küçük bayan voleybol takımımız yarı finalde Arkas ile karşılaşacak.

Yarı Final: Fenerbahçe 3-0 Arkas

Ankara’da düzenlenen Küçük Kızlar Türkiye Voleybol Şampiyonası’nın yarı finalinde karşılaştığı Arkas’ı 3-0 yenen Fenerbahçe küçük bayan voleybol takımımız finale yükseldi. Fenerbahçe küçük bayan voleybol takımımız ile Karşıyaka arasındaki final maçı, 27 Haziran Pazartesi günü oynanacak.

Ankara Başkent Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada, Fenerbahçe küçük bayan voleybol takımımız Arkas karşısına Lara, Seda, Cansu, Nisa, Zeynep, Selvinur ve libero Melis  ilk 6’sı ile çıktı. Fenerbahçe küçük bayan voleybol takımımız 25-22, 25-12 ve 25-14’lük setlerle maçtan 3-0 galip ayrıldı.

Final: Fenerbahçe 3-1 Karşıyaka

Fenerbahçe Küçük Bayan Voleybol Takımımız, Küçük Kızlar Türkiye Voleybol Şampiyonası’nın final maçında Karşıyaka’yı 3-1 mağlup ederek, şampiyonluk ipini göğüsledi.

Maç sonrasında büyük sevinç yaşayan oyuncularımız ve teknik heyetimiz salonun ortasında birbirlerine kenetlenerek, şampiyonluğu kutladılar.

Kupayı ve madalyalalarını Voleybol Fedarasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık’ın elinden alan oyuncularımız büyük sevinç yaşadılar.

Fenerbahçe Küçük Bayan Voleybol Takımımız, Ankara’da düzenlenen Küçük Kızlar Türkiye Voleybol Şampiyonası’nın final maçında Karşıyaka ile karşılaştı. Ankara Başkent Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada, Fenerbahçe Küçük Bayan Voleybol Takımımız, Karşıyaka karşısına Lara, Seda, Cansu, Nisa, Zeynep, Selvinur ve libero Melis ilk 6’sı ile çıktı.

İlk seti 25-17 önde tamamlayan Fenerbahçe Küçük Bayan Voleybol Takımımız ikinci seti 22-25 geride tamamladı ve setlerde 1-1 eşitlik sağlandı. Üçüncü seti 33-31, dördüncü seti ise 25-20 önde tamamlayan Fenerbahçe Küçük Bayan Voleybol Takımımız karşılaşmadan 3-1 galip ayrılarak, 2010-2011 sezonunun şampiyonu oldu.

Take One Mitutes To Share This Post


​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

0 Yorum:

Yorum Gönder