7 Ağustos 2011

Bizim Kızlar Ne Yaptı ? #3


Bizi yakından ilgilendiren ve  yeni transferlerimizin performanslarını merak ettiğimiz maçta Brezilya, Kore'yi 25-17, 25-20, 25-22 lik setler sonucunda 3-0 yenmedi başardı. Bu sonucun ardından World Grand Prix'in ilk haftasında Brezilya 3'te 3 yaparak yoluna kayıpsız devam etti. Kore ise ilk haftayı 1 galibiyet 2 mağlubiyet ile geçirdi.

Brezilya'da 3 oyuncu çift haneli sayılara ulaşırken Sheilla Castro 14 sayı ile takımının en skorer isim oldu. Fabiana ise 11 sayı kaydetti. Kore'de ise 2 gün boyunca olduğu gibi yine en etkili isim yeni transferimiz Yeon Koung Kim oldu. Yeon Koung Kim maçı 20 sayı (19 hücum, 1 ace) ile tamamladı ve ayrıca maçında en skorer oyuncusu olmayı başardı.

Maçın ardından ise antrenörümüz Ze Roberto ve yeni transferlerimizden Fabiana ile Koung Kim ilk kez bir araya gelerek fotoğraf çektirmeyi ihmal etmediler.

Take One Mitutes To Share This Post


​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

2 yorum:

  1. fabiana kesin transfer oldumu olduysa nezaman acıklanır?

    YanıtlaSil
  2. Fabiana kesin olarak Fenerbahçe'de oynayacak.. Türkiye'de oluşan kaos ortamından dolayı insanların acaba vazmı geçildi sorusuı akıllara geliyor ama böyle birşey yok.. Normalde World Grand Prix'den dogru acıklanırdı ancak daha sonrasında World Cup olacagı için Japonya'da Eylül-Ekim gibi Logan ile birlikte imza atarak basına tanıtalacaklarını söyleyebiliriz.. En azından kulüpten negatif yönde herhangi bir duyum yok..

    YanıtlaSil