9 Kasım 2011

Altyapı: Fenerbahçe 3-1 Nilüfer Bld.


Aroma Genç Bayanlar Voleybol Liginin ilk tur ikinci maçında Fenerbahçe Genç Bayan Voleybol takımı Burhan Felek Spor Salonu'nda Bursa temsilcisi Nilüfer Belediyesi'ni konuk etti.

Fenerbahçe Genç Bayan Voleybol takımı dünkü karşılaşamaya göre bu maça daha farklı bir altı ile başlamayı tercih etti. Fenerbahçe karşılaşmaya Ezgi, Yaren, Cemre Erol, Nil, Gamze, Merve ve liberoda Erçe ile başladı ve maç boyunca bu oyuncular oynamayı tercih etti.

İlk sete konukl Nilüfer Bld iyi başlarken yakaladıgı sayı farkını set boyunca sürdürdü ve ilk seti 23-25 kazanarak maçta 1-0 öne geçti. İlk setin ardından Fenerbahçe'nin genç kızları maça daha konsantre bir şekilde ağırlığı koydu seti 26-24 alarak maçta durumu eşitledi 1-1. 3. sette hızlı başlayan tarafta Fenerbahçe idi. Fenerbahçe yakaladığı ivme ile ve iyi servis atarak Nilüfer Bld manşette zorlayarak oyununu bozmaya çalıştı. Fenerbahçe bu seti erken kopardı ve seti 25-9 kazanarak maçta 2-1 ile öne geçmeyi başardı. 3 puan için 4. seti de kazanması gereken Fenerbahçe bu seti de 25-12 alarak maçtan 3-1 galip ayrılmayı başardı ve ilk 3 puanını hanesine yazdırdı.

Fenerbahçe'de Cemre Erol'u oynatabilme fırsatı bulabilmesi Fenerbahçe adına avantaj idi. Hücumda Gamze, Merve gibi smaçörlerinin de skora katkısı ile zorlanmaz iken Nil ve Yaren ikilisinin blokları da bu maçta oldukça etkili oldu. Düne nazaran liberoda Erçe'ninde az daha hata ile oynaması Fenerbahçe'ye maç içersinde fazla sıkıntı yaratmadı.

Fenerbahçe Genç Bayan Voleybol takımı ilk tur 3. maçında yarın saat 15.30'da Ereğli Bld ile Burhan Felek S.S'da karşı karşıya gelecek.

Take One Mitutes To Share This Post


​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

0 Yorum:

Yorum Gönder