27 Kasım 2011

İller Bankası 0-3 Fenerbahçe Universal

Fenerbahçe Universal: İpek, Naz, Sokolova, Duygu, Seda, Kim, Merve (L) (Eda, Nihan, Didem) İstatistikler

Dünya Kupası'nın ardından lige verilen arada en nihayetinde sona erdi. Sarı Melekler Gazi Üni antrenmanından ardından bu kez de ligde İller Bankası'na konuk oldu. Sarı Melekler maçı 0-3 kazanarak ligde 5'te 5 yaparak liderliğini ve namağlup unvanını sürdürdü.

Maçı bir önceki maçtaki nedenlerden ötürü yine takip edemedik. Hedef maçlardan biri olmadığı için oyuncuların yaşayabileceği olası konsantrasyn kaybı ise neyseki olmadı bunun nedeni de voleybolu özlemiş olmaları elbette..

Eda'yı yine dinlendirmeyi tercih etmişiz iyi de etmişiz, oynamayan diğer oyuncuları da ara sıra böyle maçlarda oynatırsak daha iyi olacağı kanısındayım. Bu maçta ortalarımızın biraz zayıf kaldığını düşünüyorum. Seda'da lige girdiği o mükemmel havayı sahaya yansıtamamış görünüyor. Kim kaldığı yerden devam ediyor. Liuba ise idareli oynamış. Naz yine bir pasör olarak bloklardaki ve servislerdeki etkinliğini bu maça da taşımış. 9 sayı (4 ace) oldukça iyi bir rakam.(İstatistik yorumudur)

Bu arada Logan Tom ve Fabiana Claudino'da nihayet İstanbul'a geldiler. Antrenörümüz Ze Roberto ise Pazartesi günü gelecek.

Take One Mitutes To Share This Post


​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

0 Yorum:

Yorum Gönder