1 Kasım 2011

Türkiye Kupası'nda Rakip Gazi Üniversitesi

2011-2012 sezonu için Teledünya Türkiye Kupası 2. tur kuralarındaki eşleşmeler bugün yapılan kura çekiminin ardından belirlendi.

2. tur karşılaşmaları geçen sezon olduğu gibi bu sezonda tek maçlı eleminasyon sistemine göre oynanacak.


Bayanlarda 2. tur karşılaşmaları 22-23-24 Kasım tarihlerinde oynanacak. Galip gelen takımlar yarı finale yükselecek ve 2 maç üzerinden yapılacak yarı final grubundan çıkmayı başaran takımlar dörtlü finallere kalacak.


Yarı final ilk maçları 25-29 Ocak, ikinci maçları da 14-15-16 Şubat tarihlerinde oynanacak. Dörtlü Finaller ise Mart-Nisan aylarında Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından daha sonra belirlenecek olan bir salonda yapılacak.


Teledünya Türkiye Kupası Şampiyonu, ülkemizi CEV CUP’ta temsil edecek. Teledünya Türkiye Kupasını kazanan takım, aynı zamanda Aroma Birinci Lig’de de şampiyon olursa, Şampiyonları Ligine katılmak zorunda olacak. Bu halde sıradaki takım/takımlar Türkiye’yi CEV CUP’ta temsil etme hakkı kazanacak.


Bugün yapılan kura çekiminin ardından 2. turdaki rakibimiz ise Aroma 2.lig B grubunda mücadele eden Ankara temsilcisi Gazi Üniversitesi oldu. 


Gazi Üniversitesi maçı Ankara'da federasyonun açıklayacağı tarih (22-23-24 Kasım) ve saatte Ankara Başkent Voleybol Salonu'nda oynanacak.


Erkeklerde ikinci tur maçları 7-8 Aralık, yarı final ilk maçları 25-29 Ocak, ikinci maçları 14-15-16 Şubat, dörtlü finaller Mart-Nisan aylarında 
Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından daha sonra belirlenecek olan bir salonda yapılacak.

Fenerbahçe erkek voleybol takımımız ise kura sonucunda Ankara temsilcisi Maliye Milli Piyango ile eşleşti.

Take One Mitutes To Share This Post


​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

0 Yorum:

Yorum Gönder