22 Nisan 2013

Fernanda Garay Fenerbahçe'de


Gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan Kadın Voleybol Takımımız, kadrosunu yıldız bir isimle güçlendirdi. 

Geçtiğimiz sezonlarda büyük başarılara imza atan, finallere ismimizi yazdıran Kadın Voleybol Takımımız, gelecek sezon hedefleri doğrultusunda Brezilyalı yıldız Fernanda Garay Rodrigues’i, 1 yıllığına kadrosuna kattı.

1986 doğumlu, 1 metre 79 santimetre boyundaki genç voleybolcu; hırsı, atletik yapısı ve takımı ateşleyen tarzıyla dikkat çekiyor.

4 numara olarak görev yapan Fe Garay lakaplı oyuncunun kariyeri başarılarla dolu.

2010 yılından beri formasını giydiği Brezilya Milli Takımı ile 2012 Yaz Olimpiyatlarında, 2011 ve 2012 Pan American oyunları ile 2011 Güney Amerika Şampiyonası’nda altın madalya kazanan yıldız voleybolcu, kulüpler düzeyinde de önemli başarılar kazandı.

Takımı Sollys Nestlé Osasco ile Katar’ın başkenti Doha’da gerçekleştirilen 2012 Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda şampiyonluk başarısı yaşayan Fernanda Garay Rodriguez, Brezilya Ligi’nin yanı sıra Güney Amerika Şampiyon Kulüpler Kupası’nda 3’er kez mutlu sona ulaştı.

2012 - 2013 sezonunda Sollys Nestle Osasco ile Brezilya Ligi Finali oynayan Fe Garay, 15 sayıyla ligin en iyi smaçörü ödülüne layık görüldü.

Fenerbahçemizin başarısı için ter dökecek Fernanda Garay Rodrigues’e Sarı Lacivert renklerimiz altında başarılar dileriz.

fenerbahce.org


Take One Mitutes To Share This Post


​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

0 Yorum:

Yorum Gönder