7 Temmuz 2010

Zülfiye ve Yağmur Fenerbahçe Acıbadem’de


Lig ve Kupa şampiyonu, Avrupa ikincisi Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımımız’da transferler sürüyor. Takımımız son olarak Bursa Nilüfer Belediyesi’nden Zülfiye Gündoğdu ve Beşiktaş’tan Yağmur Koçyiğit’i, düzenlenen bir törenle renklerine bağladı. Genel Sekreterimiz Vedat Olcay, bayan voleybolda yaşanan rekabet ortamına dikkat çekerken; Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, yarın son bir transfer daha gerçekleştireceklerini duyurdu.

Zülfiye Gündoğdu ve Yağmur Koçyiğit’in Fenerbahçe Acıbadem’e transferleri nedeniyle Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı Basın Toplantı Odasında bir tören düzenlendi. Törene Genel Sekreterimiz Vedat Olcay, Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, yeni transfer edilen voleybolcular ve basın mensupları katıldı. Törende Gündoğdu ve Koçyiğit, kendilerini Kulübümüze bağlayan resmi sözleşmelere imzaları attı.

Acıbadem rekabeti artırdı
Vedat Olcay, Fenerbahçe Acıbadem’in bayan voleybolda Türkiye’deki rekabeti artırdığını belirterek, "Mehmet Ali Bey’in bu atakları rakiplerimize de tesir etti ve kaliteli transferler yapıyorlar. Önümüzdeki sezon çok zevkli maçlar izleyeceğiz. Türkiye’de voleybolun seyirci kitlesi de artıyor. Seyredilebilir, güzel bir spor dalı Türkiye’de yeniden canlandı. Takımımızın hem içerde hem dışarıda başarılı olacağına inanıyorum" diye konuştu.

Son transfer yarın açıklanacak
Mehmet Ali Aydınlar ise "Bu transferlerimizle birlikte takımımızın eksik yerlerini tamamlamış bulunuyoruz. Yarın son bir yabancı transferimiz daha olacak" diye konuştu. Geniş bir kadro kurduklarını ifade eden Aydınlar, "Dört yabancı oyuncumuz var, yarın da 5 olacak. Toplamda 15 oyuncumuz var. 3 yabancı oyuncu sınırlaması, ayrıca yoğun maç trafiği olması nedeniyle geniş, nitelikli ve kaliteli bir kadro oluşturduk. Zülfiye ve Yağmur’un takımımıza güç katacaklarına inanıyoruz" dedi.

Herkes Fenerbahçe’yi ister
Yeni transferlerimizden Zülfiye Gündoğdu, büyük bir kulüpte oynamaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "Herkes burada oynamak ister, mutluyum" derken; Yağmur Koçyiğit ise Fenerbahçe Acıbadem’de büyük başarılara imza atacaklarını kaydederek, hayırlı bir sezon olmasını diledi.

Yağmur Koçyiğit Kimdir ?
Beşiktaş’tan transfer ettiğimiz Yağmur Koçyiğit 1988 doğumlu. 1.85 metre boyundaki smaçörün, daha önce de 1 yıllık bir İspanya tecrübesi var.

Zülfiye Gündoğdu kimdir ?
Nilüfer Belediyesi’nden transfer ettiğimiz Zülfiye Gündoğdu ise 1982 doğumlu. Tecrübeli pasör, daha önceleri de Gazi Üniversitesi, Değirmendere, Yalovaspor, TED Kolejleri ve İller Bankası’nda forma giydi. Zülfiye Gündoğdu, geçen yıl İtalya’da düzenlenen Akdeniz Oyunları’nda Plaj Voleybolu Milli Takımımiz ile çeyrek finale yükselmeyi başarmıştı.




Take One Mitutes To Share This Post


​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

0 Yorum:

Yorum Gönder