22 Aralık 2010

Sarı Melekler'in Karşılanması


Katar’ın başkenti Doha’da düzenlenen Dünya Kulüplerarası Voleybol Şampiyonası’nda set vermeden tüm maçlarını kazanarak ’Dünya Şampiyonluğu’ unvanına ulaşan Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımımız, İstanbul dönüşünde coşkuyla karşılandı.

Dünya Şampiyonu Takımımız, saat 11.30 sularında İstanbul Atatürk Havalimanı’na indi. Sarı Meleklerimizi Asbaşkanlarımız Murat Özaydınlı ve Şekip Mosturoğlu ile Yönetim Kurulu Üyemiz Ünal Uzun çelenklerle karşıladı. Karşılama töreninde Dış İlişkiler Müdürümüz Turgut Acar ve Kurumsal İletişim Direktörümüz Mehmet Sümer de hazır bulundu. Yöneticilerimiz Dünya Şampiyonluğu Kupası’yla limana inen oyuncularımız ve teknik heyetimize çiçeklerden yapılmış çelenkler taktı. Dış hatlar terminalinin önünde bekleyen taraftarlarımız da Sarı Meleklerimizi sevinç gösterileri ve tezahüratlarla selamladı.

Haberde coşkulu denilmiş ama ne yazık ki istediğimiz ve hak ettikleri gibi bir karşılama olmamış.. Sarı Meleklerin geliş gününün iş günü ve saati olmasının da bunda payı var elbette ama bu kadar büyük bir camianın bu kadar az taraftarınında gelmesini beklemezdim daha fazla taraftar görmek isterdim açıkcası orada. Gidenlere kendi adıma teşekkür ederim. Maldonado transferinde bile daha çok kişi vardı heralde bundan dolayı da utanılmalı bence.. FENERBAHÇE TARAFTARINA KOCAMAN BİR AYIP BENDEN, YAKIŞMADI BU KARŞILAMA ..


Take One Mitutes To Share This Post


​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

2 yorum:

  1. Tam olarak saat kaçta kapıdan taraftar önüne çıktılar biliyor musun Burak?
    Ben havalimanına uçak 11e doğru geliyor zannediyordum, vardığımda gördüm ki varış saati 11.30 muş.

    Az kişi olduğuna şaşırdım ama orada takımı karşılamaya gelenlere bakınca yarısından fazlası zaten salonlardan tanıdık simalardı. Bir süre orada tezahürat edip, etraftakilerle sohbetten sonra işim dolayısıyla daha fazla bekleyemeyip 11.50de ayrılıverdim, acaba kaç dakika daha beklemek gerekecekti merak ettim :)

    Geçen seferki karşılama saati ile daha uygun bir vakite denk gelmişti, işten sonra gelen tribüncü arkadaşlarla ortam daha keyifli coşkuluydu, bu defa sonuna kadar kalmadığımdan blogda izlenimlerimi yazmadım, Fenerbasket forumuna kısa bir yazı yazdım sadece.

    Sanal alemde forumlarda falan verilen gazlara fazla kapılmaman gerekiyor, ne yapalım eldeki malzeme bu kadar . Dediğin gibi Maldonado'yu bile daha fazla kişi karşılamış olabilir :)) üstüne bir de şekil olsun diye taraftar grubu atkısı takmışlardır, ama bugün nedense amigoları hariç kimse yoktu ortalıkta. Belki okul-iş durumları yanısıra bu şehirde trafik gitgel yol masrafıda,kayıp sürede çok fazla. Gençlere ağır geliyor herhalde, reisleri taşıma organize etmeyince gelen olmuyor, klavyeden coşup sonra üşengeçlik yapan insanlarda çok oluyor, he bu millet derbi bileti ya da şampiyonluk maçı bileti için sabahlardan güneş altında kuyruklara yığılırdı.

    Neyse sen çok canını sıkma, kızlar takdir edildiklerinin farkındalar, bakalım bir de biz büyük salona tribünde adapte olabilsek, geçen seneki samimi atmosferin ötesine ulaşabiliriz,ama şimdilik biraz sıkıntılarımız var.

    Herneyse kısmetse cuma günü maçtan sonra biraz daha atraksiyon yapmaya fırsat olabilir. Bugün orada söylediklerine göre arama kontrolde el konulan, yakılamayan çok meşale varmış :)

    Ekleme ; vakıfbankın+sports tvnin keyfine göre ayarlanan maç saati, cuma iş çıkış trafik günü için felaket bir tercih olsa da, kutlama amacıyla bu maça gelmek isteyecek çok fazla seyirci vardır.

    Forumdaki Burhan Felek ulaşım başlığını lazım olursa diye yukarı çıkartırsın,konuyu sabitlemezler herhalde ama her maç günü yaklaşınca bir uplaman fayda getirebilir (kızların sıkı takipçisisin fakat erkeklerin maçlarını da es geçme ha belki yolu öğrenen bir iki kişi daha gelir de erkek maçlarında taraftar sayımız %50 artar :), veya konuyu kendi açtığın başlıkların içine de eklersin, ya da artık bütün ulaşım yollarını ezberleyip her sorana cevap yetiştirirsin :))

    YanıtlaSil
  2. Hayır bilmiyorum Kerem abi okuldayım bende hiçbişey izlemedim sadece resimleri ve az kişi olduğunu gördüm..

    Yazdıklarında malesef haklısın bende katılıyorum. Futbol takımımız alsaydı bu kupayı neler olurdu kim bilir kimse pazartesi demez mi emin ol..

    O maçı 20.00'ye alınması için Vİolet Duca'ya ilettim alınırsa artık..

    Burhan Felek konusunu buraya sabit konu olarak ekleyeceğim müsait zamanımda.

    YanıtlaSil