16 Mart 2011

Fenerbahçe Acıbadem 3-0 MKE Ankaragücü

Voleybol Bayanlar Birinci Ligi’nin iki sarı-lacivertli takımı karşı karşıya geldi. Maçta Fenerbahçe Acıbadem, Ankaragücü’ne set vermeden sahadan galibiyet ile ayrıldı.

Şampiyonlar Ligi 4’lü finali öncesi ligdeki son maçını oynayan sarı lacivertliler Ankaragücü karşısından rahat bir galibiyet elde etti. İlk seti 25-13, ikinci seti 25-10 alan Fenerbahçe Acıbadem attığı servislerle etkili oldu. İkinci setin sonlarında 10 yaşlarında bir çocuğun tribün boşluğundan düşmesi sonucu güvenlik görevlileri, basın mensupları ve saha kenarında oturan seyirciler kısa süreli bir panik yaşadılar. Küçük çocuğa salonda bulunan doktor müdahale etti. Minik voleybol severin sağlık durumunda önemli bir şey olmadığı öğrenildi. Üçüncü set daha dirençli bir oyun ortaya koymaya çalışan Ankaragücü ancak setin başlarında güçlü rakibi karşısında sayı bulabildi. Fenerbahçe Acıbadem yabancı oyuncuları ile etkili olurken seti 25-15 aldı ve maçtan 3-0 galip ayrıldı.

Taraftardan doğum günü kutlaması

Fenerbahçe Acıbadem’ın Ankaragücü’nü 3-0 yendiği maç sonrasında taraftar bugün doğum günü olan İpek Soroğlu ile dün doğum gününü kutlayan Fofao’ya sevgi gösterisinde bulundu.

Maç sonrası taraftarlar doğum günü olan İpek Soroğlu için parkart açtı ve çiçek verdi. Taraftar grubu İpek’ten sonra dün doğum günü olan Brezilyalı pasör Fofao içinde tezahuratta bulundu ve onun da çiçek verdi

Kaynak: voleybolunsesi

Maç ile ilgili yazı yazmak için şu an vaktim yok bu yüzden bu seferlik böyle olsun..

Take One Mitutes To Share This Post


​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

0 Yorum:

Yorum Gönder