7 Mart 2011

Final Four Biletleri ve Organizasyonu


19-20 Mart tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek CEV Avrupa Bayanlar Voleybol Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali’nde mücadele edecek Sarı Meleklerimiz'in yanısıra diğer takımlarda geçen hafta oynanan maçlar sonucunda belli oldu. Ülkemizden Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom ile İtalya’nın Scavolini Pesaro ve Azerbaycan’ın Rabita Bakü takımları dörtlü finallere katılmaya hak kazandılar.

Katılan Takımlar:

Fenerbahçe Acıbadem (Ev sahibi - Türkiye) 
Vakifbank G.S.T.T (Türkiye)
Rabita Bakü (Azerbaycan)
Scavolini Pesaro (İtalya)

Dörtlü Final Biletleri Satışa Çıktı

CEV Avrupa Bayanlar Voleybol Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali’ne ait biletlerin ilk etap satışına sabah saatlerinde başlandı. Turnuvaya ait biletler, ’günlük’ olarak satılıyor. 50,00.TL’den satışa sunulan biletlere, Biletix’lerden ve www.biletix.com ’dan ulaşmak mümkün..

Maç Programı

19 Mart Cumartesi / Yarı Finaller

15.00 Rabita Bakü (AZE) - Scavolini Pesaro (ITA) (Yarı Final İlk Maçı)

18.00 Fenerbahçe Acıbadem (TUR) - Vakıfbank Güneş Sigorta TT (TUR) (Yarı Final 2. Maçı)

20 Mart Pazar / Finaller

15.00 Üçüncülük Maçı

18.00 Şampiyonluk Maçı

Ayrıca Dörtlü Finallerin Resmi Web Sitesi Yayında..

CEV Avrupa Bayanlar Voleybol Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali’nin resmi web sitesi bugün itibariyle tekrar hizmete açılmış vaziyette..

www.finalfouristanbul2011.com adresinden Dörtlü Finaller Resmi Web Sitesi aracılığıyla turnuvaya dair tüm bilgilere ulaşmak mümkün mertebe görünüyor.

Son olarakta organizasyon ile ilgili olarak birşeyler yazalım.. Burhan Felekte bazı tribünler 3 katlı. Biletlere diyorlar 50 TL. nasıl 50 TL hepsi nasıl 50 TL olabilir? Ben 50 TL veripte bench arkasında aşağılarda bi yerlere oturucağım elin oğlu 50 TL verecek 3. kata oturacak. bu iş nasıl olacak anlamak güç.. Ne kulüpten ne biletix ten ne de federasyondan ses seda yok bu konuda..

Diğer bir durumda Burhan Felek iyi güzel ve büyük bir salon ama kullanılan malzemeler oldukça kötü. Anons sistemi dünyanın en ucuzu heralde‚ skorbord dünyanın en kötüsü müdür nedir habire bozuluyor o da bilinmiyor yani dışı seni içi beni yakar misali. Yanmadan bahsederken yangın sistemleri de çok kötü onu da söylemekte fayda var. Geçen sene Cannes´daki F4 da anonsun etkisini gördük. Bizde böyle bir etki oluşma ihtimali şimdiye kadar yok gibi. Ayrıca anonsu yapacak kişide umarım iyi seçilir. Şimdiye kadar maçlarda saçma sapan haydi beyler bağıralım lay lay lay laaaa Fenerbahçe diye kendi kendine tezahürat yapmaya çalışan tipler olmaz umarım. Bekleyip göreceğiz..

Take One Mitutes To Share This Post


​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

2 yorum:

  1. bench biletleri satışa çıkmadı. Kötü yerleri bitirmeye çalışıyorlar.

    YanıtlaSil
  2. İlk çıktıgı anda oturma planı yokken bile cogunluk gitti 205 ve 206 aldı biletini..Daha sonra cok yogunluk olur bilet bulamam endişesiyle..Şimdi aynı miktara başkaları oralardan alacak biraz adaletsizlik oldu o konuda

    YanıtlaSil