3 Mart 2011

Hazırlık Maçı: RC Cannes 2 - 3 Fenerbahçe Acıbadem

Pazartesi gününden beri Cannes'da bulunan takımımız zannediyorum ki geçen yıldan oyuncularımızın Cannes şehrine hayran kalması ve bu sebepten ötürü Final Four öncesi stres atmak ve movitasyon sağlamak amacıyla organize edildi. 4 gün boyunca sürecek olan kamp çalışmaları kapsamında bugünde Cannes takımı ile bir hazırlık maçı yaptık. Çekişmeli geçen maçı 3-2 kazanmayı başarmışız..Maçta oynayan ilk altımız ise beklenildiği Şampiyonlar liginde oynadığımız kadro ve oyunculardan oluşmuş..Zaten bu maçın asıl amacı da birazda bu oyuncuları bir arada oynatıp final four öncesi ritm bulmaları sağlamaktı.
Maçta oynayan ilk altımız bu şekilde; Fofao-Eda-Fürst-Nati-Kasia-Sokolova-Songül(L) Bunun dışında 1-2 defa set sonlarinda Naz ve Seda ve son sette de az bir süre Yağmur görev almış.

Setler:  20-25 25-23 23-25 25-19 20-22

Maç boyunca manşet hataları yapmışız.. Cannes takımının özellikle 2 numaradan kayarak hücumlarına Ravva'nın çözüm getirmekte zorlanmışız.. Bizim takımımız adına sahada en iyi diyebileceğimiz isimler ise Nati ve Skowronskaymış.

Sarı Meleklerimiz bugün Türkiye'ye dönecek ve Cuma günü Nilüfer Belediyesi maçı için Bursa'ya hareket edecek..

Foto: rccannes.com

Take One Mitutes To Share This Post


​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

0 Yorum:

Yorum Gönder