3 Mayıs 2011

Sarı Melekler Üst üste 4.kez Finalde

Sarı Melekler, Aroma Bayanlar Voleybol liginde üst üste 4. kez finale yükselmeyi başardı. Geçen sezon olduğu gibi bu sezonda yarı finalde ezeli rakibini maç ve set vermeden geçen Sarı Meleklerimiz'in finaldeki rakibi ise bu sezon birçok kez karşı karşıya geldiği Vakifbank G.S.T.T oldu.

Final serisi maçları cuma günü başlayacak ve tüm maçlar Burhan Felek Spor Salonunda oynanacak ve tüm maçlar FB TV'den canlı olarak yayınlanacak.

Final serisinde 3 galibiyete ulaşan takım 2010/2011 sezonu Türkiye Bayanlar Voleybol Ligi'ni Şampiyon olarak tamamlayacak.

Finale çıkan 2 takımda gelecek sezon için Şampiyonlar ligine katılma hakkını da kazandılar..

Maçların hangi günlerde ve kimin ev sahibi olacağı konusunda da statü hakkında bilgi verelim;

İlk maç normal lig etabını üst sırada tamamlayan takımın sahasında oynanacak. İkinci ve üçüncü maçlar ise ligi alt sırada tamamlayan takımın sahasında oynanacak. 4. maç tekrar üst sırada bitiren takımın sahasında oynanacak. Eğer 2-2 lik eşitlik olursa 1 gün sonra aynı yerde 5. maç oynanacak. Maçı kazanan takım şampiyon kaybeden takım ise lig ikincsi olarak sezonu tamamlayacaklar.

MAÇ - ara - ara - MAÇ - ara - MAÇ - ara - ara - MAÇ - ara - MAÇ
(Örnek maç takvimi)

Maçı dışarda olduğum için büyük bir çoğunluğunu seyremedim.. Televizyonu açtığımda son setin başlarıydı. O bölümden itibarende pek parlak bir oyun ve herhangi birşey yoktu voleybol adına.. Güle oynaya sayıları alala finale kaldık. Maç ile ilgili olarak Kasia'nın oynamasına sevindim. Ze Roberto ta Ankaragücü serisinin 2.maçında yapması gerektiğini düşündüğüm rotasyonu bu maçta yapmış nihayet.. İpek'te gayet iyi oynamış.. İpek adına da sevindirici güzel bir moral olmuştur kendisine.. Geçen maç sezonun maçını oynadılar dedğimiz Ivana ve Funda'da bu maçta beni şaşırtmayarak pek bir varlık gösterememişler.. Tebrikler Sarı Meleklerimize.. Ayrıca bu maçla beraber Arzu Göllü voleybol kariyerini sonlandırdı..

Take One Mitutes To Share This Post


​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

2 yorum:

  1. @78ers evet haklısınız 4'müş..

    Ben 2007-2008 sezonunda yarı finalde Türk Telekom elenmiştik diye hatırlamıstım yazıyı yazarken uyarınız için teşekkür ederim

    YanıtlaSil