2 Ekim 2011

Sarı Meleklerin Hazırlık Maçları

Sarı Melekler yeni sezon hazırlıklarını kapsamında İller Bankası ve Bakü Volley takımları ile olmak üzere 2 tane hazırlık maçı yapacak.

Takımda sakatlığı bulunan Naz Aydemir ile öte yandan milli takımlarda bulunan antrenörümüz Ze Roberto ve Fabiana Claudino, Logan Tom,Yeon Koung Kim ile Eda Erdem'de takımdaki yerlerini alamayacak.

Fenerbahçe 4-0 İller Bankası

Sarı Melekler yeni sezon hazırlıklarını kapsamında İller Bankası ile Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde yaptığı hazırlık maçıyla devam etti. Maç 4 set olarak oynanmış ve 4-0 kazanmışız..

Büyük ihtimalle şu ilk 6 ile oynadık. Seda-Duygu-İpek-Yağmur-Sokolova-Seda T.-Nihan (L) Ayrıca diğer oyuncularımız Didem Ege, Merve Dalbeler'de süre almış.

Setler: 26-24, 25-17, 25-17, 25-21

Maçın ardından yardımcı antrenörümüz Kamil Söz ve oyuncular Seda, Merve ve Didem'in açıklamaları


Fenerbahçe 4-0 VC Bakü

Sarı Melekler hazırlık maçında karşılaştığı Azerbaycan ekibi VC Bakü'yü 4-0 mağlup etti. Burhan Felek Spor Salonu’nda 4 set üzerinden oynanan hazırlık maçında, rakibi karşısında üstün bir oyun sergileyen Sarı Melekler; ilk seti 25-19, ikinci seti 30-28, üçüncü seti ise 25-22 önde tamamladı ve setlerde 3-0 öne geçti. Dördüncü seti de 28-26 önde tamamlayan Sarı Melekler ikinci hazırlık maçından da 4-0 galip ayrıldı.

Karşılama ile ilgili olarak "iremfb86" arkadaşımız salona gitmiş ve görüşlerini paylaşmış, kendisine aktarımları için teşekkürler..

Maç daha önce belirtildiği gibi 18.00'de değilde Galatasaray'ın antrenmanının uzaması ve ısınmadan dolayı yaklaşık bir 45 dakika gecikmeye uğrayarak başladı.

Naz'ın kenarda ısınmasıda tedavi sürecin olumlu gittiğinin habercisi, birazcık zayıflamış gördük Naz'ı..

Kamil Söz maça Seda - İpek - Duygu - Sokolova -Yağmur - Seda T - Nihan (L) ilk altısı ile başlamayı tercih etti. 2. sette ise libero değişikliğine gidildi ve Nihan'ın yerine Merve görev aldı. Didem'de defans ve servis karşılamak adına yer yer oyunda kaldı.

Seda Tokatlığlu'nun çok iyi oynadığı söyleniyor. Hücumda 4 numaradan ve arka ortadan (6) smaçlar, plaseler, servisler ile savunmadan çıkardığı toplarla göz doldurmuş.

* Bu arada bir parantez açalım (Hem sevindim hem üzüldüm Seda'nın sakatlığı çok riskli bir anda voleybolu bıraktırabilecek bir sakatlık mazallah)

Duygu ise çok heyecanlı, sanırım bu kulübe geldiği için çok mutlu bir an önce kendini ispatlamak ve taraftarın önünde oynamak istiyor. Bu telaşı da gerek tek ayaklarda olsun gerekse de blok kovalamacada çok basit aceleci hatalarına sürüklüyor.

İpek'te maçın bir diğer övgüyü hak eden oyuncusu olmuş. Duygu'ya nazaran hazır ve başarılı bulunmuş İpek'in performansı. Sırtındaki ağrısından da tam anlamıyla kurtulursa tadından yenmez.

Süper Kupa'da Eda'nın yanında bakalım kim görev yapacak ? İpek mi , Duygu mu ?

Bu arada Yeon Koung Kim haftasonu İstanbul'a geliyor ve Pazartesi takımla birlikte antrenmanlara katılacak. Yeon Koung Kim, Süper Kupa'da görev verilmesi halinde forma giyebilecek.

Takımımızın bu sezonki kaptanlarını da açıklayalım Seda Tokatlıoğlu ve Lioubov Sokolova.

Take One Mitutes To Share This Post


​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

0 Yorum:

Yorum Gönder