12 Kasım 2011

Altyapı: Fenerbahçe 2-3 Eczacıbaşı

Fenerbahçe - Eczacıbaşı : 2-3 (26-24, 25-20, 15-25, 23-25, 6-15)

Aroma Genç Bayanlar Voleybol Liginin ilk tur dördüncü maçında Fenerbahçe Genç Bayan Voleybol takımı 50.Yıl Spor Salonu'nda lider Eczacıbaşı ile karşı karşıya geldi.

Fenerbahçe Genç Bayan Voleybol takımı karşılaşamaya Ezgi, Merve, Yaren, Gamze, Nil, Cemre ve Erçe (L) ilk altısıyla başladı ve mücadele etti

Fenerbahçe maça hızlı başlayan taraftı ve rakibi Eczacıbaşı'nı sürklase ederek maçta 2-0 öne geçmeyi başardı ancak maç boyunca bloklarda ve savunmada etkisiz olunca rakibine 2-3 yenilerek liderliğe yükselme şansını geri çevirdi.

Açıkcası 2-0 olduktan sonra 3-0 veya en kötü 3-1 kazanabileceğimiz bir maçı kaybettik bu takım açısından kötü bir sonuç oldu.

Puan Durumu
1. Eczacıbaşı - 11 puan (4-0)
2. TED Kolejliler - 8 puan (3-1)
3. Fenerbahçe - 7 puan (2-2)
4. Pursaklar - 6 puan (2-2)
5. Nilüfer Bld - 4 puan (1-3)
6. Ereğli Bld - 0 puan (0-4)

Take One Mitutes To Share This Post


​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

2 yorum:

  1. Bence siz maçı seyretmemişsiniz. Ben salonda idim. 4. sette 23-22 önde iken baş hakemin yaptığı fahiş hata olmasa idi maçı 3-1 almamız işten bile değildi. Final setinde ise Gözde YILMAZ'ın müthiş servisleri devreye girdi. Skor 5-5 ike servise gelen Gözde skoru 12-5 yapana kadar servis attı ki bunların 3 tanesi Ace oldu. Diğerleri de zor bela çıkarılan avantaj topları olarak Eczacıbaşı'ya geri dönen toplar oldu. Özet olarak Cumartesi günü maçı hakeden taraf kesinlikle Fenerbahçe idi. Hücumda, blokta ve defansta daha iyi olan taraf Fenerbahçe idi. Saymadım ama Eczacıbaşı takımından daha fazla blok tuttuğumuzdan eminim. Sadece 1.95 lik Gözde YILMAZ'a 4 blok yaptık. Toplam blok sayımız 13-15 civarı bir şey.

    Ben elimden geldiğince gençler ligi maçlarını takip ettim. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki; ligin en iyi pasörü uzak ara Ezgi DİLİK! Ligin en iyi çaprazlarından birisi hatta bana göre en iyisi soyadını bilmediğim oyuncumuz Cemre! Çünkü Cemre gençler liginin arka alandan hücum edebilen en iyi oyuncusu. Hatta bu konuda tek bile diyebilirim. Bu sene bizi kimse hesaba katmıyor ama çok can yakacağız çoook!

    Hatta Cemre'nin haricinde Yaren de hücum gücünü artırır, ortalarımız oyunun blok yönünde oldukları kadar hücum yönünde de iyi olurlar ise bu sene şampiyon olursak sakın şaşırmayın! Ben hiç şaşırmayacağım. Size şu kadarını söyleyeyim; Cumartesi günü Ceylan Arısan bizim takımda oynasaydı Eczacıbaşı büyüklerde bize karşı yaşadığı hezimetin ikinicisini gençlerde de yaşayabilirdi.

    YanıtlaSil
  2. Detaylı aktarımlarınız için teşekkürler.. Maçın tamamını syretmedim ara sıra 3-5 sayılık bölümlere bakma fırsatım oldu ne yazıkki.. Ama gördüğüm kadarıyla Gözde 2-0'dan sonra oyuna girdi. Gözde gençler ligine bir beden büyük kalıyor sanki onun hücumlarını bloklarda durdurabilseydik veya Gözde oyuna girmeseydi bu maç kesinlikle 3-0 biterdi. Geçen yıla oranla bu seneki takım daha çok umut verici. Görünen o ki a takım bu görüntüden sonra kolay kolay mac kaybetmeyecegi için gençler liginin puanları bu sene işimizi pek etkilemeyecek.

    Bu arada Cemre'nin soyadı Erol..

    YanıtlaSil