23 Eylül 2012

Berenika Okuniewska Röportajı


Sarı Melekler’in yeni transferlerinden Polonyalı orta oyuncu Berenika Okuniewska ile Dresdner SC ile oynanan hazırlık karşılaşmasının ardından kısa bir röportaj gerçekleştirdik. İşte o kısa röportaj;


S: İstanbul’a alışabildin mi, İstanbul’u nasıl buldun ? Yeni bir takım, yeni bir ortam, yüksek beklentiler, büyük yıldızlar…
Kızlar gerçekten de çok nazikler, bana her konuda yardımcı oluyorlar, burada herhangi bir problemim yok. İstanbul gibi inanılmaz bir şehirde ve böyle bir takımda olduğum için çok mutluyum.
S: Scavolini Pesaro’dan Fenerbahçe’ye gelişiniz nasıl oldu ? Bize biraz bundan bahserder misiniz ?
Ooh..Uzun bir zaman oldu, gerçekten hatırlamıyorum (gülüyor) İtiraf etmem gerekirse İtalya’da çok büyük bir ekonomik kriz vardı ve bende teklif aldığımda çok fazla düşünmeden, hiç tereddüt etmeden İstanbul’a gelmeye karar verdim. Evet, böyle oldu.
S: Hazırlık dönemi süreci nasıl gidiyor/geçiyor ?
Halter-ağırlık ve atletizm idmanlarımız gerçekten de çok zorlayıcı ve yorucuydu, yaklaşık 1,5 aydır İstanbul’da olmama rağmen spor salonuna gitmeme gerek kalmıyor (gülüyor) Ancak bu çalışmaların karşılığını sezon içersinde alacağımızı, sezonun ilerleyen bölümünde bizim adımıza herşeyi daha kolaylaştıracağını biliyoruz.

Take One Mitutes To Share This Post


​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

0 Yorum:

Yorum Gönder