6 Eylül 2010

Aroma Bayanlar Voleybol Ligi


Aroma Bayanlar ve Erkekler Birinci Liglerinde 2010-2011 sezonu fikstürü belli oldu.

TVF Başkent Voleybol Kampüsü’nde düzenlenen kura çekiminde konuşan Voleybol Federasyonu Başkanı Ünal Karabıyık, ligde erkeklerin mücadelesinin 16-17 Ekim’de, bayanların da 20-21 Kasım tarihlerinde yapılacak maçlarla başlayacağını söyledi.

Bayanlar liginin, 29 Ekim-14 Kasım tarihleri arasında Japonya’da düzenlenecek Dünya Voleybol Şampiyonası nedeniyle geç başlayacağını ifade eden Karabıyık, bu sezon, özellikle bayanlarda sıkışık bir takvim uygulanacağını dile getirdi.

Öte yandan Karabıyık, kulüplerden gelen istek üzerine, Teledünya Türkiye Kupası’nda bu yıl dörtlü final oynanmasına karar verildiğini belirtti. Karabıyık, play-off sürecinde bu sezon farklı bir uygulamaya gidileceğine dikkati çekerek, 1. ve 2. etapların kazanılan 2 maç, son etabının ise kazanılan 3 maç üzerinden oynanacağını belirtti.

-STATÜ-

Aroma Bayanlar Birinci Ligi’nde ise 1. devre 20 Kasım’da başlayıp, 30 Ocak 2011’de tamamlanacak. 5 Şubat 2011 tarihinde başlayacak ikinci devre, 17 Nisan 2011’de sona erecek. 1. etap müsabakaları sonunda ilk 8 sırayı alan takımlar, play-off etabını oynamaya hak kazanacak. Play-off müsabakalarında takımlar (8-1), (5-4), (7-2) ve (6-3) şeklinde eşleşerek, eleme usulüne göre karşılaşacak. Elenen takım, 1. etaptaki (normal lig etabındaki) yerine dönecek, play-off sonucunda lig şampiyonu ve lig ikincisi belirlenecek. 1. etap müsabakaları sonunda son 2 sırayı alan 11. ve 12. takımlar ise 2. lige düşecek.

Play-off etabı sonunda lig şampiyonu olan takım, Türkiye’yi Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde, Türkiye Kupası şampiyonu ise CEV Cup’ta temsil edecek

TVF Başkent Voleybol Kampüsünde yapılan kura çekimi sonucu;

Fenerbahçe Acıbadem İlk yarı Fikstürü.

1.hafta 20-21 Kasım Galatasaray MP - Fenerbahçe Acıbadem
2.hafta Fenerbahçe Acıbadem - Beşiktaş
3.Hafta Fenerbahçe Acıbadem - Karşıyaka
4.Hafta VGSTT - Fenerbahçe Acıbadem
5.Hafta Fenerbahçe Acıbadem - Nilüfer Belediyesi
6.Hafta MKE Ankaragücü - Fenerbahçe Acıbadem
7.Hafta Fenerbahçe Acıbadem - İller Bankası
8.Hafta Ereğli Belediyesi - Fenerbahçe Acıbadem
9.Hafta Fenerbahçe Acıbadem - Eczacıbaşı Vitra
10.Hafta Dicle Üniversitesi - Fenerbahçe Acıbadem
11.Hafta Fenerbahçe Acıbadem - Ted Ankara Kolejliler

Take One Mitutes To Share This Post


​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

0 Yorum:

Yorum Gönder