23 Kasım 2010

Bu sene Final Four İstanbul'da mı Yapılacak ?

Evet bu aralar bu soru kafamı kurcalıyor ? Hatta ve hatta başlık bile heyecanlanmama yetiyor diyebilirim..Burhan Felek salonunun açılışında salondaydım o yüzden CEV As Başkanı neler dediğini net olarak duyamadım ve anlamadım.. Ama biliyorum ki ve söylediği açıklamaları gördüm CEV As Başkanından bu salon tam not almış.. Açıkcası kadının yüzüne bakınca bile bir memmuniyet oldugunu size hissettirebiliyor.. Ayrıca bu sene bu salona Final Four'u düzenlemek için hem Türkiye Voleybol Federasyonunun hem de bizim kulübümüz girişimleri olduğunu biliyorum. Sarı Meleklerin başarılı sonuçlarıyla yakalanan çıkış ile bu sene %80 Final Four'un İstanbul'da olacağına inanıyorum. Haydi hayırlısı 6 maç sonra Final Four'a kaldık diyelim..

foto: voleybolunsesi

Take One Mitutes To Share This Post


​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

4 yorum:

  1. ilşallah , o salon kadar seyircidende etkilendi ,Fenerbahçe seyircisi 2 yıl içinde gerçek bir voleybol seyircisine dönüştü , Fenerbahçe nin Türkiye için ne kadar önemli olduğunu idrak ediyoruz ...

    YanıtlaSil
  2. Eczacıbaşı basvuruda bulunsun daha iyi, takım olarak hazır değiliz oyuncular birbirlerini oynayarak daha iyi tanır.Evsahipligini alacak takım grup maçlarından sonra direkt olarak f-4 e kaldıgı için maç yapma şansı bulunmuyor bu bizim için bir handikap olabilir zaten rahat şekilde f 4 kalacagımızı düşünüyorum oyuncuların birbirlerini tanıması için ne kadar avrupada çok maç yaparsak o kadar iyi olur.

    YanıtlaSil
  3. Serkan abicim tam olarak dönüştü demeyelim nerde ıslıklanıp etki alacagını bilmiyoruz henüz..Bazen de alakasız tezahüratlar yapılabiliyor..Ama yeni salonda inanılmaz bir ses cıkıyor ve atmosfer olusuyor..

    @ Erman bu da bir bakıs acısı ama bu sene gecen seneye göre daha cok güveniyorum takıma o yüzden maç yapmadan F4 kalmak en hayırlısı olur..

    YanıtlaSil