18 Ocak 2012

Dresdner SC 1-3 Fenerbahçe Universal

(cev.lu)
Ligde zayıf takımlara karşı konsantrasyon kaybından dolayı verdiğimiz setlerde dahi bu kadar kötü bir oyun görmemiştim açıkcası..Sahada tanınmayacak bir takım vardı.

Seda kötü olunca ve kadroda Liuba sakat ve geniş olmayınca çok sıkıntı çektik. Maçı izlerken de yazdım Logan'ın oynatmıyor diye Ze'yi eleştirenler ve yanıp tutuşanlar maç esnasında Liuba neden oynamıyor, sakat mı gibi versanyın edip durdular. Heralde Liuba'nın sadece Rusya için değil bizim içinde ne kadar önemli olduğu bir kez ortaya çıkmıştır.

Dresdner ise 1 set kazanana oldukça iyi savaştı ve iyi de oynadı ancak ne zaman o bir seti aldılar o zaman da maçı bıraktılar . O bölümden sonra son 2 seti çok rahat bir şekilde kazanmayı bildik.

%17 manşet hiçbir şekilde açıklanamaz ve kabul edilemez..

Ayrıca maçı salonda takip eden birisinin belirttiği üzere Logan'ın sağ kolunda kan izleri varmış , sakatlık mı ne var bilmiyoruz tabi..

Gruplardan bir üst tura yükselen takımlar

1.olarak çıkan takımlar: RC Cannes, Fenerbahçe Universal, Dinamo Kazan, Azerrail Bakü, Dinamo Moscow

2.olarak çıkan takımlar: Eczacıbaşı Vitra, Rabita Bakü, Atom Trefl Sopot, Vakıfbank Türk Telekom, Scavolini Pesaro

3.olarak çıkan takımlar: MC-Carnaghi Villa Cortese, Dresdner SC, Volero Zurich, Volley Bergamo, Bank BPS Fakro Muszyna

En iyi 4. olarak çıkan takım: VK Modranska Prostejov

Seri başı uygulaması olmasa da grup birincilerinin avantaj sağlaması için CEV genellikle grup 3. lerinden birisiyle eşleştirmeyi tercih ediyor.

Grup kura çekimleri perşembe günü ögleden sonra yapılacak. Muhtemel rakiplerimiz Villa Cortese, Foppapedretti Bergamo, Fakro Muszyna, VK Modranksa Prostejov'dan birisi olacak. Bu demek değil ki grubu 2. sırada bitiren bir takımla eşleşemeyiz tabiki eşleşebiliriz ama olası en yüksek ihtimaller belirttiğimiz takımlar..

Bir sonraki tur hakkında da bilgiler verelim..

Grup maçlarının sona ermesinin ardından gruplarında ilk 3 sırayı alan takımlar başta olmak üzere en iyi puana sahip 1 grup 4.de bir üst tura yükselecek. (İlk 3 takım + en iyi 4. = Toplam 16 takım)

Playoffs 1/8: Kura çekimi sonucu 16 takımın eşleşmesinin ardından takımlar 2 ayaklı eleme usulü karşı karşıya gelecek ve turu geçen ekip bir sonraki tura adını yazdırırken kaybeden takım Avrupa kupalarına veda etmiş olacak. Playoff 1/8 turunda toplamda 8 karşılaşma oynayacaktır. Eleme sistemi galibiyet - mağlubiyet eşitliğine bakılarak belirlenir deplasmanda alınan veya verilen setlerin bir önemi yoktur. 2 maçın sonunda galibiyet - mağlubiyet sayıları 1-1 ise son maçın oynandığı salonda altın set oynanır ve kazanan takım bir üst tura yükselir. Altın set 15 sayı üzerinden oynanmaktadır. 1/8 eşleşmelerinde ilk maçlar 31 Ocak ile 2 Şubat 2012 tarihleri arasında oynanacaktır. Rövanş mücadeleri ise 7-9 Şubat 2012 tarihleri arasında oynanacaktır.

Şampiyonlar Ligi'nde ilk turun ardından ise;

RC Cannes takımı ilk turda tüm maçlarını kazanarak (6-0) ve en fazla puan toplayan (16) takım olurken Cannes ekibini 5'er galibiyetle Fenerbahçe Universal, Rabita Bakü ve Dinamo Kazan takımları izledi.

Şampiyonlar Ligi'ne ilk kez katılan Schweriner SC ile Crvena Zvezda Beograd ilk turda hiç galibiyet alamadan elenen takımlar oldu.

Ayrıca Crvena Zvezda Beograd 6 maçın ardından hiç puan alamayan tek takım oldu.

Take One Mitutes To Share This Post


​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

0 Yorum:

Yorum Gönder