2 Kasım 2012

Fenerbahçe 2-3 Khimik Yuzhny



Sarı Melekler, CEV Kupası ilk tur rövanş karşılşamasında ilk karşılaşma da 3-1 mağlup etmeyi başardığı Ukrayna’nın Khimik Yuzhny takımı ile karşı karşıya geldi. Sarı Melekler, karşılaşmayı 3-2 kaybetmesine rağmen karşılaşmanın ardından oynanan altın seti 15-9 kazanarak adını bir üst tura yazdırdı.
Sarı Melekler, CEV Kupası ikinci turunda Belçika’nın Asterix Kieldrecht takımı ile eşleşti. CEV Kupası’nda 2. tur ilk karşılaşmaları 13-15 Kasım tarihleri arasında, ikinci karşılaşmalar ise 20-22 Kasım tarihleri arasında oynanacak.
Fenerbahçe – Asterix Kieldrecht eşleşmesinde ilk karşılaşma Belçika’da oynanacak.
Fenerbahçe – Khimik Yuzhny: 2-3 (25-17, 22-25, 25-19, 21-25, 13-15) Altın set: 15-9
Fenerbahçe: Elif 1, Kim 26, İpek 14, Seda 18, Paula 18, Berenika 17, Nihan (L) (Meryem 2, Nilay, Mari)
Khimik Yuzhny: Stepanovska 7, Trushkina 20, Savenchuk 12, Kodola 29, Gerasymova 5, Novgorodchenko 2, Stepanchuk (L) (Zakhozha 7, Khyliuk, Pugachova, Kalchenko, Shelukhina 7)
Maç Sonrası Röportajlar
İpek Soroğlu: “Daha da güzel işler yapacağız”
“Yeni bir takımız. Oturtulması gereken şeyler var. İleride daha güzel şeyler olacak. İzlemeye gelen ve bize destek olan taraftarımıza da teşekkürler, bundan sonra daha da iyi olacak. Fenerbahçe’de her zaman hedef şampiyonluktur”
Paula Pequeno: “Kademe kademe ilerleyeceğiz”
“Rakibe saygı duyuyorum. İstediklerimizi yapamadık. En iyisini yapabilirdik ama eksik kaldığımız şeyler oldu. Bundan ders çıkaracağız. Her zaman daha fazla çalışacağız. Kademe kademe gideceğiz ve ilerleyeceğiz.”
Yeon Koung Kim: “Zamanla daha da iyi olacağız”
“Oyuncular alışamadığı için, daha doğru bir uyum süreci geçirdiği için sorun olabilir. Ama zamanla iyi olacağız. Zamanla daha iyi oynayıp, kazanacağız. Buna inanıyorum. 2.turdaki rakibimiz Belçika temsilcisi. O maçı da kazanmak için sahaya çıkacağız.”
Elif Öner: “Kazandığımız için mutluyuz”
“Karşımızdaki takım iyi mücadele etti. İlk maçımızda bu kadar zorlanmadık. Kazandığımız için mutluyuz ama ders çıkarmamız gereken bir maçtı. Bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkürler.”

Take One Mitutes To Share This Post


​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

0 Yorum:

Yorum Gönder