24 Kasım 2012

Nilüfer Belediyesi 0-3 Fenerbahçe


Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi'nin 6. haftasında Sarı Melekler, Bursa'da Nilüfer Belediyesi'ne konuk oldu. Sarı Melekler sahadan 25-12, 25-19, 25-21 setlerle 3-0 galip ayrılayarak ligdeki üçüncü galibiyetini aldı ve puanını 11'e yükseltti.

Nilüfer Belediyesi - Fenerbahçe: 0-3 (12-25, 19-25, 21-25) - İstatistikler

Nilüfer Belediyesi: Birgül, Kübra Akman, Gülbahar, Bogmaster, Aslıhan, Josovic, Gizem (L) (Kübra Tanrıkulu, Sedef, Gamze) 

Fenerbahçe: Nilay, İpek, Eda, Kim, Paula, Elif Başaran, Nihan (L) (Meryem)

Fenerbahçe'de Kim bu karşılaşma da en skorer oyuncu olurken; 18 sayı üretti (3 blok). Kim'e pasör çaprazı olarak görev yapan Elif Başaran 12 (4 ace, 3 blok), Eda 10 sayı (3 ace) ile eşlik ettiler.

Maç Sonu Röportajlar

İpek Soroğlu: “Bu başarımız devam edecek”
"Rahat kazandık. Bundan sonraki maçlarda bu devam edecektir. Diğer maçlarda da kazanıp gerçek Fenerbahçe’yi sahaya yansıtacağız. Fenerbahçe’de her zaman hedef şampiyonluk. Bundan sonra çok daha iyi olacağız" dedi.

Elif Başaran: “Güzel bir maç oldu”
"Güzel bir maç oldu. Güzel bir galibiyet aldık. Yolumuza en güzel şekilde devam ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz.  Fenerbahçe büyük bir kulüp ve iyi oyunculardan kurulu. Taraftarımız da bizi destekledi. Her zaman yanımızdalar. Onları anlatmaya gerek yok. Bizi yalnız bırakmıyorlar." dedi


Take One Mitutes To Share This Post


​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

0 Yorum:

Yorum Gönder