21 Kasım 2012

Video: Fenerbahçe - Asterix Kieldrecht


Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı, CEV Kupası 2.tur rövanş karşılaşmasında Belçika’nın Asterix Kieldrecht takımını rahat bir oyunla 25-10, 25-17, 25-15 setlerle 3-0 mağlup ederek adını 3. tura yazdırdı. Karşılaşmaya ait görüntüler ve maç sonu röportajları;





Nilay Özdemir: “Bir üst tur için kazanmak zorundaydık”
“Takım olarak konuşmak gerekirse, güzel bir galibiyet aldık. Eczacıbaşı karşısında aldığımız mağlubiyetten sonra bu galibiyet iyi oldu. CEV Cup’ta eleme usulüne göre mücadele ediyorsunuz ve kazanmak zorundaydık. Galibiyete katkıda bulunan herkese teşekkürler.”

İpek Soroğlu: “Hedefimiz şampiyonluk”
“Nilay’ın pasıyla, son sayıyı yani seti bitiren sayıyı kaydettim. Bu benim için güzel bir duygu. Bizim için kolay maçlardı. CEV Cup’ta şampiyonluğu hedefliyoruz. Gün geçtikçe daha da iyi olacağız.”

Elif Başaran: “Daha da iyi olacağız”
“Güzel bir galibiyet oldu. Bu takımlara karşı oynamak zordur ama önemli bir galibiyet aldık ve tur atladık. Daha iyi olacağını düşünüyorum. Hedef şampiyonluk her zaman için. Takım olarak oturmaya ve sistemli oynamaya başladık. Bundan sonraki süreçte de maçlarımızın hepsini kazanmayı hedefliyoruz.”

Nihan Güneyligil: “CEV Cup’taki her maç çok önemli”
“Güzel bir maç ve galibiyet oldu. Aslında kolay galibiyet aldık ama karşı takım da çok iyi oynadı. İyi mücadele ettiler. Üst tura çıkmak bizim için önemliydi. Her maç çok önemli ve risklidir. Galibiyet bizi mutlu etti. Beklediğimiz bir oyundu, çalışmalarımız bu yöndeydi. Bundan sonraki maçları da aynı disipline oynayarak, kazanmayı hedefliyoruz.”

Çiğdem Can Rasna: “Galibiyeti hak eden taraftık”
“Önemli bir galibiyet aldık. Bu galibiyet hem takımın güvenini sağlama, hem de üst tura çıkma adına önemliydi. Takımımızı kutlarım. Bir üst turda Avusturya temsilcisi oldu. Takımımız bugün güzel oynadı ve çeyrek finale adını yazdıran taraf oldu.”


Take One Mitutes To Share This Post


​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

0 Yorum:

Yorum Gönder