10 Kasım 2012

Ted Kolejliler 2-3 Fenerbahçe


Aroma Bayanlar Voleybol 1.Ligi'nin 4. haftasında Sarı Melekler, Ankara deplasmanında İBA Kimya TED Kolejliler'in konuğuydu. Sarı Melekler, rakibi karşısında oldukça zorlansa da karşılaşmadan 3-2 galip ayrılmayı başardı ancak 1 puanı Ankara'da bıraktı.

Karşılaşmadan bir gün önce antrenman sonrası trafik kazası geçiren kaptan Seda Tokatlıoğlu'nun yanı sıra, sakatlıkları devam Eda ile Gökçen ve yabancı kontejanına takılan Brezilyalı oyuncu Mari kadroda yer almadı.

İBA Kimya TED Kolejliler - Fenerbahçe: 2-3 (25-23, 12-25, 16-25, 25-23, 9-15) - İstatistikler

İBA Kimya TED Kolejliler: Merve Gülaç, Ceyda, Peretiatko, Sych, Miniriye, Fatma, Songül (L) (Merve Tanıl, Ezgi, Ece)

Fenerbahçe: Nilay, Meryem, İpek, Kim, Paula, Okuniewska, Nihan (L) (Elif Başaran, Elif Ağca Öner)


Sarı Melekler'de yine en skorer isim 23 sayı (5 ace) ile Yeon Koung Kim olurken; Paula 18, Meryem 15, İpek 13 (5 blok), Okuniewska 13 sayı kaydettiler.

Sarı Meleklerin kan kaybı sürüyor. Aroma Bayanlar Voleybol 1.Ligi'nin 2. haftasında İller Bankası'na 2 set veren Sarı Melekler, bir diğer Ankara deplasmanı olan Ted Kolejliler karşısında da rakibine 2 set vererek yine puan kaybına engel olamadı.

Karşılaşmanın ardından oyuncular ve teknik ekip;  eksik ve sakat oyuncularının yokluğu, ile takımın biraz zamana ve sabıra ihtiyacı olduğunu beyan etselerde taraftarlar alınan skorlardan hiç memnun değiller.

Take One Mitutes To Share This Post


​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

0 Yorum:

Yorum Gönder