24 Ekim 2011

Fenerbahçe Universal 3-1 Ankaragücü

Fenerbahçe Universal: Yağmur, Eda, Naz, Sokolova, İpek, Seda , Merve (L)  (Seda Eryüz, Duygu, Ecem, Didem) - İstatistik

3'te 3 ardından bu kez konuğumuz Ankaragücü idi. Kim'in yokluğunda beklenildiği gibi Yağmur ilk 6'da yer aldı. Nihan ise sakatlığı sebebiyle eşofmanlarını bile çıkarmadan kenarda oturarak takım arkadaşlarına destek olmaya çalıştı.

Genç takımımızın pasörü Ecem ise ilk kez bir resmi maçta Fenerbahçe formasını giydi. Ecem bizim altyapımızdan yetişen bir pasör. Belki de en eski oyuncularımızdan diyebilirim 2000 yılından beri bizim formamızı giyiyor.

Hedef maçlardan bir tanesi olmadığı için oyuncularımız maça konsantrasyon olma konusunda sorunlar yaşadı. Maç adına söylenebilecek en güzel şey ve tek sevindirici tarafı maçtan 3 puan ile ayrılmamız oldu. Bu sonucun ardından Sarı Melekler 4'te 4 yaparak liderliğini sürdürdü.

Bu maçta Merve geçen maçlara oranlara manşette daha kötüydü. İpek ve Seda kendi performans çizgilerini korumayı başardı. Yağmur'un manşetlerde ve hücumda sorun yaşadı verilen şansı biraz daha iyi kullanabilirdi.

Naz'ın 9sayı olduğuna deyinmedik bile. Hücumda arkadaşlarının top öldüremediği görünce dump(plase) ve Duygu'nun pasında 2 numaradan hücum etmesi maç içindeki güzel enstantanelerden birisiydi ve ikinci seti kazanmamızda en büyük pay sahiplerinden birisi oldu

Fenerbahçe'de Seda 20 sayı ile maçın ve takımımızın en skorer ismi oldu. Sokolova 18, Eda 11, İpek 10 sayı ve Naz 9 sayı üretti. Ankaragücü’nde ise çift haneli rakamlara ulaşan 15 sayı ile Alena ve 14 sayı ile Mariana oldu..

Ligimize Japonya'da düzenlenecek olan Dünya Kupası nedeniyle 1 aylık bir ara verilecek Bu arada Eda'nın ameliyat olacağı gelen dedikodular arasında..Dünya Kupası'nın ardından bambaşka bir Fenerbahçe bizleri bekliyor olacak.

Naz'ın 2 Numara Hücumu


Take One Mitutes To Share This Post


​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

2 yorum:

  1. Dün erkeklerin maçında Eda'ya ameliyat mevzuusunu sorduk,o da ameliyat olmayacağını söyledi.Tabii ileride kulüp ile fikir alışverişinde bulunduktan sonra kararını değiştirir mi orası meçhul..

    YanıtlaSil
  2. Bence olsa daha iyi olurdu kendisinde acı çektiğini düşünüyorum ama görünen o ki tedavi ile bunu geçiştirme kararı almış, umarım bir aksilik yaşamaz önünde güzel bir ara vardı çünkü.

    YanıtlaSil