10 Aralık 2011

Nilüfer Belediyesi 1-3 Fenerbahçe Universal


Maç Öncesi'nde Son Durum

Sarı Melekler, Fransa'dan döndükten sonra ayağının tozuyla Aroma Bayanlar Voleybol liginin 7. haftasında Nilüfer Belediyesi'ne konuk olacağı maç için Bursa'ya hareket etti. Sarı Melekler, Almira Hotel'de konaklayacak. Fenerbahçe Universal'de sakat yada cezalı oyuncu bulunmuyor.

İstanbul'dan maça gitmek isteyen taraftarlarımız için:

Nilüfer Spor Salonu çok güzel bir salon fakat terminalden ulaşması biraz zor yerde. En kolay güzergah otobüsle Terminal-Kent Meydanı. oradan metro ile Küçük Sanayi. oradan da otobüs ile Çalı.... buna alternatif otobüsle Terminal-Kükürtlü‚ yine otobüsle Kükürtlü-Üçevler gibi seçenekler de var ama çok dolaştırır‚ daha uzun sürebilir

Kısaca özetlemek gerekirse; Bursa Otogar'ından Üçevler veya Çalı otobüslerine binerek salona gidebilirler. Üçevler otobüsü salonun biraz uzagından gecerken Çalı otobüsleri salonun tam önünden geçmektedir. O yüzden Çalı otobüslerine binerek salona ulaşabilirler.

Maç yayını her ne kadar taraflex kaplı sahada oynansa da herhangi bir maç yayını olmayacak.

Nilüfer Belediyesi 1-3 Fenerbahçe Universal

Fenerbahçe Universal: Sokolova, Yağmur, İpek, Kim, Naz, Eda, Merve (L) (Nihan, Duygu, Seda, Logan Tom, Didem) - İstatistikler

Ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde namağlup durumda bulunan Fenerbahçe Universal bayan voleybol takımımız Nilüfer Belediyesi'ni Atatürk Spor Salonu'nda oynanan maçın sonunda 1-3 mağlup etti ve ligdeki liderliğini sürdürdü.

Geçen maçlarda rotasyon yapmıyor dediğimiz antrenörümüz Ze Roberto bu maçta beklenenin de aksine oldukça fazla değişikliğe gitti. Seda'nın yerine ilk 6'da Yağmur ile başlarken 2.setten itibaren maçın sonuna kadar sahada görmeyi beklediğimiz Logan Tom ile devam etti. Fabiana'da takımda yer almasına rağmen 2+1 kuralından dolayı maçı kenardan takip etti.

Maç yayını yukarıda belirttiğimiz nedenlerinin yanında Sports TV'de ilgi göstermeyince ne yazıkki yayınlanmadı.

Maçın istatistiklerine baktığımızda ise maçın genelinde hücum anlamında herhangi bir sıkıntı çekmediğimiz ancak savunma ve manşet konusunda bir hayli kötü bir performans sergilediğimiz apaçık görülüyor. Seda'yı neden hiç kullanmadık en ufak bir fikrim yok doğrusu. Ze'nin kafasında Rabita maçına Logan ile başlayıp Liuba'yı pasör çaprazına çekmek fikri de olabilir. Hücumda en iyi isimler Eda, Kim ve Logan olurken savunma da en kötü isimler Liuba, Yağmur ve Merve olmuş. Bu üç oyuncunda manşet hataları bir hayli fazla.

Maçın en güzel tarafı belki de puan kaybı yaşamadan 3 puan ile İstanbu'a dönüyor olmak.

Take One Mitutes To Share This Post


​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

0 Yorum:

Yorum Gönder