18 Ekim 2012

Fenerbahçe 0-3 Rabita Bakü



Fenerbahçe - Rabita Bakü: 0-3 (25-18, 25-20, 25-16) - İstatistikler

Fenerbahçe: Elif, Eda 3, Okuniewska 9, Mari 8, Paula 14, Seda 6, Merve (L) (Nilay 1, Meryem)

Rabita Bakü: Skorupa 1, Rabadzhieva 10, Grün-Hübner 9, Montano 22, Akinradewo 7, Krsmanovic 8, Cebic (L) (Zhukova)

Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda yarı finalinde Sarı Melekler Azerbaycan temsilcisi Rabita Bakü ile karşı karşıya geldi. Sarı Melekler rakibine 3-0 kaybederek finale yükselme şansını yitirdi. Bu mağlubiyetin ardından son şampiyon sıfatıyla turnuvaya wild card alarak gelen Rabita Bakü geçtiğimiz yıl olduğu bu yılda adını finale yazdırmayı başardı.

Rabita Bakü, bloklarda 12-5 üstünlük sağlarken; bu blokların yedisi Foluke (4) ve Krsmanovic (3) ikilisinden geldi. 

Kariyeri boyunca geçtiğimiz sezon Kore Ligi'nde 3-4 kez 50 sayı yapmayı başaran Kolombiyalı pasör çaprazı Madelaynne Montaño 22 sayı üreterek devleşirken; karşılaşmanın da en skorer oyuncusu oldu. Montano'ya Alman oyuncu Angelina Hubner-Grun 10 sayısı ile eşlik etti.

Fenerbahçe'de ise sahanın en etkili ismi, ilk iki maça göre hücumda daha hareketli ve etkili gözüken Paula Pequeno'ydu. Paula karşılaşmayı 14 sayı ile tamamladı. İlk iki karşılaşmada Sarı Melekler'in sayı yükünü çeken ikili Mari ve Sedaa ise bu karşılaşma da yalnızca 14 sayı ürettiler.

Sarı Melekler, Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda üçüncülük karşılaşmasında aynı grupta yer aldığı ve 3-0 mağlup ettiği Lancheras de Catano'yla bir kez daha karşı karşıya gelecek.


Take One Mitutes To Share This Post


​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

0 Yorum:

Yorum Gönder