24 Ekim 2012

Khimik Yuzhny 1-3 Fenerbahçe


Sarı Melekler, CEV Kupası ilk tur ilk maçında Ukrayna deplasmanında Khimik Yuzhny ile karşı karşıya geldi. Sarı Melekler 95 dakika süren karşılaşmanın ardından 25-19, 11-25, 22-25, 22-25 setlerle karşılaşmadan 3-1 galip gelerek rövanş için avantaj yakaladı. 

Khimik Yuzhny – Fenerbahçe: 1-3 (25-19, 11-25, 22-25, 22-25)

Khimik Yuzhny: Novgorodchenko, Trushkina, Greasymova, Stepanovska, Savenchuk, Pugachova, Kodola, Shelukhina, Khyliuk, Stepanchuk

Fenerbahçe: Elif, Seda, Mari, Paula, Eda, Berenika, Merve (L) (Nihan, Nilay, Kim, Meryem)

Sarı Melekler, karşılaşmaya Elif, Seda, Mari, Paula, Eda, Berenika ve libero Merve ile başladı. İlk sette hücumda Paula, Mari ve Seda’nın etkisiz oyunları ve top öldürememesi ile savunmada servis karşılaşma da Merve ile çok büyük problemler yaşayan Sarı Melekleri ilk seti rakibine 25-19 kaybetmesine karşın ikinci set ile birlikte Kim’in sürüklediği Sarı Melekler, 25-11 ve 25-22 setlerle sahadan 3-1 galip ayrılarak Avrupa Kupaları’na galibiyet ile başladı.

Karşılaşmanın son setinde ise Brezilyalı oyuncu Paula Pequeno'nun bir pozisyon sonrasında ayağı burkuldu.



Sarı Melekler, Khimik ile rövanş karşılaşmasını 1 Kasım Perşembe günü Burhan Felek Spor Salonu’nda oynanacak. Karşılaşmanın başlama saati 19.30 olarak açıklanırken; karşılaşma Sports TV’den canlı olarak yayınlanacak.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında kaptan Seda Tokatlıoğlu: 


"Bizim adımıza çok zor bir maç oldu, çok fazla hatalar yaptık bu hataların ikinci karşılaşma da daha az olacağını düşünüyorum. Karşılaşmanın başında konsantrasyon kaybı yaşadık ve ilk seti kötü oynayarak kaybettik ancak karşılaşmayı güzel noktaladıkları ve kazandıkları için mutlu olduğunu söyledi."


Take One Mitutes To Share This Post


​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

0 Yorum:

Yorum Gönder