8 Ocak 2011

Fenerbahçe Acıbadem 3-0 Zok Split 1700

CEV Bayanlar Şampiyonlar Ligi'nde 5. maçımızda grubunun zayıf ekibi ZOK Split'i 3-0 rahat bir şekilde yenerek son maçlar öncesi Dinamo Moskova ile beraber 12 puan yaparak gruptan çıkmayı garantiledik. Liderliğimiz halen devam ediyor Dinamo'dan sayı ve 1 set avantajımız var. Son maçta İtalya'da Bergamo'yu 3-0 yenersek kesin olarak lider bitiriyoruz 3-1 kazanırsak averaj hesapları yapılacak..Takım için antrenman yerine bu maç koyulmuş diyebiliriz heralde.. Bu maçta sakat olan Seda, grip olan İpek ve kaptanımız Çiğdem dışında eksik yoktu. Avrupa maçı olduğundan doğal olarak Fofao ve Fürst sahada yer aldı ve yine 5 yabancıyla oynadık. Bana göre 5 yabancıyla oynadığımız zaman 1 vites daha yükselterek daha iyi oynuyoruz. Elbette ki bu maç için ölçü değil ama Fofao'nun takımı oynatışı muazzam.. Fürst ve Kasia'da bu maçta bloklarda geçit vermeyince haliyle rakip için çözümler sayılı hale geliyor. Bunun dışında maç için teknik taktik açıdan yorum yapacak bişey yok..  Tebrikler sarı melekler..

Maç sonrası demeçleri de ekleyelim antrenörümüz Ze Roberto “Rakibimiz  mali sorunlar yaşıyor ve antrenörleri ile bazı oyuncuları olmadan oynamak onlar için zordu. Öünümüzdeki daha zorlu maçlara hazırlanmak için daha iyi bir oyun sergilememiz gerekiyor”

Takım kaptanımız Natasa Osmokrovic ise “Ben burada bir Hırvat takımına karşı oynadığım ve ağırladığım için çok mutluyum. Bu tür maçlarda konsantrasyonuzu her zaman yüksek tutmanız gerekir çünkü bu maçlar bazen zor geçebiliyor. Rakibimiz ise sayılarını bizim basit hatalarımızdan kazandı” demiş.

Rakibimizin yeni ve genç antrenörü ise Luca Liberatoscioli bizim için güzel şeyler söylemiş.. Kutluyorum bu mütevaziliğinden dolayı.. "Fenerbahçe dünyanın en iyisi olduğunu gösterdi. Ben ve oyuncularım onlarla oynamaktan çok mutluyuz, bugün onlardan çok şey öğrendik. Türkiye'de voleybol çok yüksek seviyelerde oynanıyor demiş.

Bu arada maç sabahı Filede Fener programı'nda menajerimiz Violet Duca Bakü ile beraber Final Four'u düzenlemek için resmi başvuruyu yaptıkları söyledi.. Hayırlısı olsun yeni salonun açılışından ve Dünya Şampiyonu olmamımızın ardından bu organizasyonun büyük ihtimalle bize verileceği kulaktan kulağa dolaşıyordu zaten resmi açıklama önümüzdeki cuma günü filan yapılır diye bekliyorum..

Haftasonu maçımız yok pazar günü İtalya'ya gidiyoruz.. Salı günkü Bergamo maçının ardından Pazar günü ligde Eczacıbaşı maçı var o maçı bekliyoruz merakla..

FENERBAHÇE ACIBADEM 3-0 ZOK SPLİT 1700

Fenerbahçe Acıbadem: Fofao, Shashkova, Fürst, Skowronska, Osmokrovic, Eda , Nihan (L), Naz, Yağmur

Zok Split: Sipic, Usic, Madır, Vladusic, Batina, Dujic, Milardovic (L), Peso, Ana Usic

Setler: 25-10, 25-11, 25-13

Süre: 57 dakika (19-18-20)

Take One Mitutes To Share This Post


​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

0 Yorum:

Yorum Gönder