14 Ocak 2011

Şampiyonlar Liginde 2. Tur Kuraları ve Final Four Evsahipliği


CEV Avrupa Bayanlar Şampiyonlar Ligi'nde ilk turun tamamlanmasının ardından Play-off 12 maçları eşleşmeleri ve Final Four'u düzenleyecek olan takım bugün TSİ ile 15.30'da çekilecek kuralar ile belirlenecek.. Kura çekimini saat 16.00'da itibaren Filede Fener Özel programı ile FB TV'den takip edebilirsiniz..

Play-off 12 Turu için Bilgiler:

*Grup liderleri birbiriyle eşleşemeyecek
*Aynı gruptaki takımlar ve aynı ülke takımları birbirleriyle eşleşemeyecek.

Kuraya katılan takımlar:

Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom, Bank BPS Fakro Muszyna, Fenerbahçe Acıbadem, Dinamo Moskova, Eczacıbaşı VitrA, Volero Zürich, MC-Carnaghi Villa Costese, RC Cannes, Rabita Bakü, Scavolini Pesaro, VK Modranska Prostejov, Aluprof Bielsko Biala, Zarechie Odintsovo.

*Zarechie Odintsovo evsahibi olan takımın yerine kuraya katılacak.

Final Four evsahipliği için kesin olarak bizim ve Rabita'nın vurduğunu biliyoruz. Bunlara ek olarak Biala'nın da adaylığa başvurduğu söyleniyor. Final Four'u düzenlemek için başvurular gruplardaki maçlardaki taraftar sayısı, elde edilen başarılar, grup liderliği vs. gibi etkenler ön plana çıkıyor. Genel olarak geçmişe bakıldığında grup 1. ve 2. lerine verilmiş bu organizasyon. Geçen senede başvurmuştuk ama salon sıkıntısından dolayı Cannes'a kaptırmıştık. Bakü geçen sezonda CEV Cup'ta evsahipliği yapmışlardı üst üste 2 sene bir Final Four heralde verilmez.. Azeriler voleybol yatırımları var ama açıkcası takımlarıyla bende bir heyecan uyandırmıyor.. Azeri liginin sitesi ve maçların istatistiklerine halen ulaşılmadığını da hatırlatalım..
Biala ise grup son maçında gördüm yeni bir salon yapmışlar.. O kadar büyük değil ama eskiye göre güzel bir salon heralde bu salona ve lobilerine güvenerek başvurdular. En güçlü ve en yakın aday ise biziz. CEV büyük bir hata yapmazsa, tahmin ettiğimiz masa başı oyunlarına başvurmazsa bu organizasyonu bize verecek..

Hayırlısı olsun bakalım Sarı Meleklerimiz için..

Take One Mitutes To Share This Post


​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

0 Yorum:

Yorum Gönder