16 Ocak 2011

Final Four İstanbul'da

Nihayet herkesin beklediği bir kara resmi olarak açıklandı. Bu sonuçla beraber bu sene Avrupa Bayanlar Şampiyonlar Ligi Final Four organizasyonu İstanbul'da ve ev sahipliğini ise Fenerbahçe Acıbadem yapacak. Final Four organizasyonu 19-20 Mart 2011 tarihlerinde Burhan Felek Spor Salonu'nda oynanacak. Bu vesileyle Playoff 12 ve Playoff 6 turu maçlarını oynamadan yarı finale ve Final Four'a kalmış olduk.. Şampiyonlar Ligi Playoff turu diğer eşleşmeleri ise şu şekilde:

İlk maçlar: 1-3 Şubat (+/- 1 gün)
İkinci maçlar: 8-10 Şubat (+/- 1 gün)

Eşleşmeler:

RC Cannes - Eczacıbaşı Vitra
Aluprof Bielsko-Biala  - Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom
Bank BPS Fakro Muszyna - MC Carnaghi Villa Cortese
VK Modranska Prostejov - Rabita Bakü
Zarechie Odintsovo - Volero Zürich
Scavolini Pesaro - Dinamo Moskova

Play-off 6 turunda aynı ülke takımları birbiriyle eşleşecek. Playoff 12 ve 6 turu maçları çift maç deplansmanlı sisteme göre oynanacaktır.

Dipnot: Deplasmanda alınan bir setlerin bir önemi olmayacak. Statü gereği 2 galibiyet elde takım tur atlayacak. Galibiyet eşitliğinde ise Altın Set oynayarak kazanan takım tur atlayacak.

Kura sonrası yardımcı antrenörümüz Kamil Söz ve takım menajerimiz Violet Duca ise şunları söylemiş:

Kamil Söz: "Çok iyi hazırlanacağız"


Fenerbahçe Acıbadem Voleybol takımımızın yardımcı antrenörü Kamil Söz dörtlü finalin İstanbul’da yapılacağının açıklanmasından sonra FBTV’de Aslı Duru’nun sorularını cevaplandırdı. Kamil Söz "Avantajları ve dezavantajları düşünerek hareket edeceğiz. Ama ne olursa olsun tüm çalışmaları avantaja çevireceğimizi düşünüyorum. Seyircimiz yine bizim en büyük itici gücümüz olacak. Burhan Felek’te seyirci avantajı ile bunu doyasıya yaşayacağımızı biliyorum. Önümüzde 2 aylık bir hazırlanma süresi var. Bu süreyi en iyi şekilde geçireceğimizi düşünüyorum"

Violet Duca: "Gurur Verici"

Vİolet Duca, dörtlü finallerin Türkiye’de yapılmasının Fenerbahçe Acıbadem için büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirterek "Buraya alınsa da alınmasa da finale kadar gideceğimize hepimiz yürekten inanıyorduk.. Özellikle milli takımlardaki tüm oyuncularımız hiç dinlenmeden çalışmalara devam ettiler. Umuyorum önümüzdeki süre içersinde onları hem dinlerdirerek hemde antrenmanları sabitleyerek iyi bir çalışma programı ve temposu yaratacağız. Bu suretle finallere en iyi şartlada hazırlanacağımızı umut ediyorum" dedi.

Take One Mitutes To Share This Post


​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

0 Yorum:

Yorum Gönder