7 Ocak 2011

Filede Fener'de Bu Hafta 06.01.2011

Filede Fener programını okuldaki ders döneminin bitmesinden dolayı upuzun ama upuzun bir aradan sonra izleme fırsatı buldum.. Bu haftaki konuk bayan voleybol takımımızın menajeri sevgili Violet Ducaydı. Programda konuşanlar ve aklımda kalanlar ise şöyle:

* Final Four için Rabita Bakü ve biz bavuru yapmışız. Pesaro ise başvuru adaylıgından çekilmiş.. Polonya takımlarından şu an için ses seda yok..

* Rakibimiz ZOK Split finansal sorunlardan dolayı bazı oyuncuları ve antrenörleri Vercesi takımdan ayrılmış. Pasör çaprazları yanlış blmiyorsam Ereğli Bld. transfer oldu. Vercesi'de ailevi sorunlardan dolayı gitmiş.

* Seda'nın sakatlıgı devam ediyormuş ama tedavi hızlı bir şekilde sürüyormuş. Ameliyat olmadan atlatabileceği bir sakatlıkmış..(stres kırığı)

* Takımımızda grip salgını varmış. Bu yüzden Çiğdem, İpek yoklar. Hafifte Eda ve Naz'da varmış.. Geçmiş olsun hepsine..

* Menajerimiz Violet Duca birazda takım içinde olan olaylardan bahsetti. Fofao gülüyor merak etmeyin hatta Katar'da samba yaptı dedi.. Keşke bizde görebilseydik diyorum bende :)

* Son bölümde de takımdaki gelişmelerden bahsettiler. Violet Duca Ze Roberto'nun inanılmaz farklı bir bakış açısının oldugunu ve antrenman yapmayı çok sevdiğini söyledi. Mesela oyuncularımızdan Yağmur ise ilk geldiği günle şu gün arasında baya fark var kendisini geliştiriyor Nati ona yardımcı oluyormuş..

Take One Mitutes To Share This Post


​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

0 Yorum:

Yorum Gönder